Maç Sırasında Apandisti Patlayan Kaleci Özkan Karabulut Yurda Döndü - Son Dakika
Spor

Maç Sırasında Apandisti Patlayan Kaleci Özkan Karabulut Yurda Döndü

Maç Sırasında Apandisti Patlayan Kaleci Özkan Karabulut Yurda Döndü

2013 UEFA 21 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası Eleme Turu 7.Grup'ta oynanan İtalya maçında Ümit milli takımızın kalesini koruyan, maç sonrası apandisti patlayan ve İtalya'da ameliyat olan genç kaleci Özkan Karabulut yurda döndü.

13.10.2011 23:20

2013 UEFA 21 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası Eleme Turu 7. Grup'ta oynanan İtalya maçında Ümit milli takımızın kalesini koruyan, maç sonrası apandisti patlayan ve İtalya'da ameliyat olan genç kaleci Özkan Karabulut yurda döndü.

Türk Hava Yolları'na ait bir uçakla, saat 22.15'de Ümit Milli Takım doktoru Asım Baykan'la birlikte Roma'dan İstanbul'a gelen genç kaleci Özkan Karabulut, "Herhangi bir şüphe olursa oyuncu kendi kendine kontrol edip sahadan ayrılması gerekir. Her şeyden önce sağlık" dedi. Atatürk Havalimanı'nda gazetecilerin sorularını yanıtlayan genç kaleci Özkan Karabulut yaşadığı olayı anlattı. Maç öncesi ağrıları olduğunu ancak yediği yemeklerden şüphelendiğini belirten Karabulut, " Her şey birden oldu. Zaten akut apandisti denilen olay bir den ortaya çıkıyormuş. Maçtan önce çok hafif bir ağrı vardı. Bende oradaki yiyeceklerden şüphelendim. Ama hiç kimseye söylemeye gerek duymadım. Macın verdiği hırs ve heyecanla maça devam ettim. Maçın ikinci yarısında ağrılarım artmaya başladı. Maçtan sonra doktorumuz Asım hoca apandist şüphesi koydu. Asım hocam bilerek ilaç vermedi orada direkt hastaneye gittik ve ameliyat olduk. Basın mensuplarının, "Maçtan sonra kahraman ilan edildin" sorusu üzerine Karabulut "Maçı kazansaydık kahraman olabilirdim ama şuan değil" diyerek yanıtladı. - İstanbul/ Bakırköy

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Maç Sırasında Apandisti Patlayan Kaleci Özkan Karabulut Yurda Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement