M.city'nin Galibiyetine Arsenal İzin Vermedi! - Son Dakika
Spor

M.city'nin Galibiyetine Arsenal İzin Vermedi!

M.city\'nin Galibiyetine Arsenal İzin Vermedi!

İngiltere Premier Lig'de 5.hafta maçında Manchester City ile Arsenal karşı karşıya geldi.

23.09.2012 20:00

İngiltere Premier Lig'de 5. hafta maçında Manchester City ile Arsenal karşı karşıya geldi. Etihad Stadı'nda oynanan karşılaşma Manchester City'nin golü 40. dakikada Joleon Lescott kaydetti. Arsenal'in golü ise 82. dakikada Laurent Koscielny'den geldi. İleri uçta yıldız isimleri olan Manchester City ve Arsenal'in golleri savunma oyuncularının atması dikkat çekti. Bu sonucun ardından Manchester City ve Arsenal 8 puanını 9'a yükseltti. İngiltere Premier Lig'de bir sonraki hafta Manchester City, Fulham deplasmanına konuk olacak. Arsenal ise Chelsea'yi ağırlayacak. LESCOTT ATTI, CITY COŞTU!

Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'e deplasmanda kaybeden Manchester City, Arsenal ile oynadığı karşılaşma mutlak galibiyet parolasıyla çıktı. Sergio Aguero'nun da 11'de çıktığı maça Manchester City istekli başladı. Karşılılıklı gol arayan iki ekibin mücadelesinde ilk yarının sonlarına doğru yaklaşılırken; 40. dakikada sahneye çıkan Lescott, ilk yarıyı Manchester City'nin 1-0 önde kapatmasını sağladı.

Joleon Lescott'un golü bu pozisyonda geldi. CITY ÇIKAMADI, KOSCIELNY YIKTI!

Karşılaşmanın ikinci yarısında Arsenal gol ve goller bulabilmek adına rakip kaleye yüklenirken; Manchester City, tüm hatlarıyla yarı sahasında kaldı. Atağa çıkmakta zorlanan Manchester City baskıyı kaldıramadı ve 82. dakikada Laurent Koscielny attığı golle durumu 1-1 yaptı. AGUERO FIRSATI KAÇIRDI, PUANLAR PAYLAŞILDI!

Arsenal'in attığı golden sonra Arsenal kalesine yüklenmeye başlayan Manchester City, 84. dakikada Sergio Aguero ile gole çok yaklaştı ancak Arjantinli fırsatı değerlendiremedi. Kalan bölümde Arsenal daha atak bir futbol sergileyip, pozisyonlar bulurken; başka gol sesi çıkmadı. 1-1'lik sonuçla Manchester City ve Arsenal haftayı 1'er puanla kapatmış oldu.

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor M.city'nin Galibiyetine Arsenal İzin Vermedi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement