Luis Suarez Yine Tartışılıyor - Son Dakika
Spor

Luis Suarez Yine Tartışılıyor

Luis Suarez Yine Tartışılıyor

Aston Villa mücadelesinde Liverpool'a penaltı kazandıran Luis Suarez, İngiltere'de yine gündeme oturdu.

19.01.2014 02:05

Liverpool kabustan uyandı!

Liverpool'un Uruguaylı yıldızı Luis Suarez, 2-2 sonuçlanan ve takımının ancak 1 puan alabildiği Aston Villa maçında gol atamadı ama penaltı kazanarak yine takımına önemli katkı yaptı. Maçın 52. dakikasında Aston Villa kalecisi Brad Guzan'la karşı karşıya kalan golcü oyuncu, topu sola çekti ve kayarak kendisine doğru gelen Guzan'la temas kurduğu anda oldukça kendini oldukça sert şekilde yerde buldu.

Aston Villa'nın Amerikalı kalecisinin yoğun itirazları şüphe uyandırırken pozisyonun tekrarını izleyenler, bir başka Luis Suarez ve hakemi aldatma tartışmasında çoklukla Uruguaylı forvetin karşısında yer aldılar. Kaleci ile açık bir kontak kurulduğu görülmezken hızla topa kayan Guzan'ın bir açıdan Suarez'in arkada kalan sağ ayağına dokunması ve o anda Suarez'in iki ayağı da havada olduğundan dengesini bozması olası. Benzer şekilde Guzan'ın dirseği ile rakibinin kaval kemiğine bir müdahalesi olabilir, fakat bu aksiyon Suarez düşerken gerçekleşiyor.

Rodgers 'penaltı' diyor

Liverpool menajer Brendan Rodgers, "Açık penaltıydı. Dikkat ederseniz kalecinin sol kolu, Suarez'in ayağına müdahale ediyor. Hem Bacuna'nın elle oynadığı pozisyona penaltı verilmediği için de şanssız sayılırız" derken takımının maç boyu oyunu çok ağır oynamasından yakındı. Maçta 0-2 geri düşen Liverpool, önce Daniel Sturrigde'in, ardından da Suarez'in kazandığı penaltıyı gole çeviren kaptanı Steven Gerrard'ın golleriyle ancak beraberliği kurtarabildi.

Daha önce Jose Mourinho'nun ağır eleştirilerine maruz kalan Luis Suarez'in bundan sonraki penaltı pozisyonlarında hakemlerin kendisine dair algısı nedeniyle sıkıntı çekmesi olası.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Luis Suarez Yine Tartışılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement