Lider Avni Aker'de Sahne Alıyor - Son Dakika
Spor

Lider Avni Aker'de Sahne Alıyor

Lider Avni Aker\'de Sahne Alıyor

Spor Toto Süper Lig'de lider Trabzonspor sahasında Bucaspor'u konuk ediyor.

03.12.2010 08:08

Spor Toto Süper Lig'de lider Trabzonspor sahasında Bucaspor'u konuk ediyor.

Hüseyin Avni Aker'de oynanacak karşılaşma saat 20:00'de başlayacak. FIFA kokartlı hakemlerimizden Cüneyt Çakır'ın yöneteceği bu zorlu karşılaşmada Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve TArık Ongun yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Süleyman Abay.

Lig TV'den naklen yayınlanacak Trabzonspor Bucaspor maçını Sporx.com Canlı Anlatım Servisi farkıyla dakika dakika takip edebilirsinziz.

TRABZONSPOR LİDERLİĞİ BIRAKMAK İSTEMİYOR

Spor Toto Süper Lig'in lideri Trabzonspor, ligin alt sıralarında bulunan rakibini yenerek liderliğini sürdürmek istiyor.

Bordo-mavililer, ligde ilk kez karşılaşacakları rakiplerini yenerek, sahasında puan kaybetmeden yoluna devam etmeyi hedefliyor.

Bu sezon sahasında Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'ı mağlup etmesine karşın Manisaspor'a yenilen, Eskişehirspor ile de berabere kalan Karadeniz ekibi, sahasında sürpriz puan kaybıyla karşılaşmak istemiyor.

Trabzonspor'da kart cezalısı Burak ile sakatlığı bulunan Glowacki'nın İzmir ekibine karşı forma giymesi beklenmiyor.

BUCASPOR ÇIKIŞ PEŞİNDE

Sezon başından bu yana istediği sonuçları alamayan Samet Aybaba'nın öğrencileri lider Trabzonspor karşısında etkili bir futbol ortaya koyarak rakibinden puan almanın hesaplarını yapıyor.

Çok yetenekli oyunculardan kurulu Trabzonspor'a karşı bireysel olarak değil, genel olarak önlem alacaklarını bildiren Aybaba, 'Sürekli alan daraltıp, hızlı hücumlarla gol arayacağız. Takımıma güveniyorum' açıklamasını yapmıştı.

Oynadığı 14 maçın ardından ligde 11 puana sahip olan Bucaspor Trabzonspor karşısında puan veya puanlar almayı hedefliyor.

MUHTEMEL 11'LER

TRABZONSPOR

Onur

Cale

Egemen

Giray

Serkan

Colman

Selçuk

Engin

Alanzinho

Jaja

Umut

BUCASPOR

Atilla

Kamil

Koray

Ediz

Orhan

Musa Aydın

İbrahim Dağaşan

Ragıp

Erkan

Mendy

Manucho

STAD: Hüseyin Avni Aker

SAAT: 20:00

HAKEM: Cüneyt Çakır

YAYIN: LigTV & Sporx.com Canlı Anlatım Servisi

BUCASPOR DEPLASMANDA KAYIP

Süper Lig'deki ilk sezonunu yaşayan Bucaspor, henüz deplasman galibiyeti alamadı. Süper Lig'deki 2 galibiyetini de sahasındaki maçlarda alan Bucaspor, deplasmanda oynadığı 7 maçta 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak hiç kazanamadı. Bucaspor deplasmanda Kasımpaşa ile 0-0, Konyaspor ve Sivasspor ile 1-1 berabere kalırken Bursaspor'a 1-0, Gaziantepspor'a 2-0, Karabükspor'a 3-0 ve Fenerbahçe'ye 5-2 mağlup oldu.

SON SIRADAKİLERE DE KAYBETMİYORLAR

Süper Lig'in 15.haftasında puan cetvelinde 16.sırada yer alan Bucaspor'u konuk edecek olan lider Trabzonspor, son 5 sırada yer alan takımlarla şu ana kadar oynadığı 4 maçta da sahadan galibiyetle ayrıldı. Ayrıca Trabzonspor, Süper Lig'de attığı toplam 32 golün 18 tanesini son 5 sırada yer alan takımlarla oynadığı karşılaşmalarda kaydetti. Bordo-mavili takım, 14.sıradaki Gençlerbirliği'ni evinde 3-1, 15.sıradaki Konyaspor'u deplasmanda 2-1, 17.sıradaki Sivasspor'u sahasında 6-1, lig sonuncusu Kasımpaşa'yı deplasmanda 7-0 mağlup etmişti. Trabzonspor'un bu haftaki rakibi Bucaspor ise sıralamada 16.basamakta yer alıyor.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Lider Avni Aker'de Sahne Alıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement