Lescott Olmazsa... - Son Dakika
Spor

Lescott Olmazsa...

Lescott Olmazsa...

Beşiktaş, uzun süredir gerçekleştirmeye çalıştığı Joleon Lescott transferinden istediği sonucu alamazsa, Bragalı Nuno Andre Coelho için masaya oturacak.

22.01.2014 12:11

''Menfaatimizle çakışan transfer olmaz''

Devre arası transfer döneminde yavaş yavaş sona doğru yaklaşan Beşiktaş yönetimi, Manchester City'de forma giyen Joleon Lescott'u transfer etme konusunda, kesin kararını verecek. Siyah-beyazlı yönetim, İngiliz ekibinin teknik patronu Manuel Pellegrini'nin onay vermemeye devam etmesi halinde, gündemine Portekizli Coelho'yu alacak.

Lescott'u çok istemelerine rağmen, bu oyuncuyu transfer etmekte zorlanan yönetim, Braga'da oynayan Nuno Andre Coelho için Portekiz kulübüyle masaya oturacak. 28 yaşındaki Portekizli oyuncunun menajeriyle daha önce temasa geçen siyah-beyazlı kulüp, 3-4 gün içerisinde stoper krizini tamamen çözmeye çalışacak. Coelho'nun 31 Mayıs 2015'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

''Tek hatam Eneramo''

Stoper transferi dışında orta saha ve hücum hattına da transfer yapacak olan yönetim, bir süredir gündeminde tuttuğu Bursasporlu Pablo Batalla için, yeşil-beyazlı kulüple bir görüşme yapacak. Bursaspor yönetiminin yüksek bonservis bedeli istemesi halinde ise, Beşiktaş rotasını Wolfsburg'da oynayan Diego ile Werder Bremen'de önceki antrenmanı terk eden Aaron Hunt'a çevirecek.

Michael Eneramo'nun takımdan gönderilmesi nedeniyle, forvete de bir takviye yapmak zorunda kalan siyah-beyazlı kulüp, yerli golcü bulamadığı için, Polonya liginde oynayan Prejuce Nakoulma'yı transfer etmeye çalışacak. Gornik Zabrze takımında oynayan Burkina Fasolu golcüyü almak isteyen Beşiktaş, bu transferde bir hayli ciddi adımlar attığı ortaya çıktı. Nakoulma'nın bu sezon sonunda sözleşmesinin bitmesi, Kartal'ın elini güçlendiriyor.

Serdar Sarıdağ

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Lescott Olmazsa... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement