Lescott Kapıları Açık Tutuyor - Son Dakika
Spor

Lescott Kapıları Açık Tutuyor

Lescott Kapıları Açık Tutuyor

Manchester City’nin tecrübeli stoperi Joleon Lescott, sezon sonu ayrılacak olmasına karşın takımın bir parçası olmaktan memnun olduğunu açıkladı.

23.02.2014 21:31

Manchester City günleri bitiyor

Premier League'in gizli lideri Manchester City, sezon sonu kontratı bitecek olan Joleon Lescott'a yeni sözleşme önermeyeceğini bildirmesine karşın İngiliz stoper herhangi bir olumsuz his taşımıyor. Hafta içi Barcelona'ya karşı oyunun son bölümünde forma şansı bulan İngiliz savunmacı, üst düzey futbolda geçirdiği son günleri kendine kar yazıyor:

"Buradaki günlerim sayılı ama bundan ötürü kendimi kötü hissetmiyorum. Kontratımın yenilenmeyeceğini biliyorum, epeydir durumun farkındayım ama kimseye kırgınlığım yok."

"Devre arası ayrılmadım, Barcelona'ya karşı oynamak burada kalmamın karı oldu. Hem kupa kazanma şansım da var."

Yeni sezon planları

Yeni sezonda hangi takımda oynayacağına dair elindeki seçenekleri açık etmeyen 32 yaşındaki stoper, yurt dışı transferi ihtimalini de zikretti:

"Sezonun geri kalanında ortaya koyacağım tüm performanslar transfer sezonuna yansıyacak. Umuyorum ki beni izliyorlar ve transfer etmek isteyecekler. Gelecek teklifleri tartarak kendim ve ailem için en iyisini seçmem gerekiyor, yurt dışı seçeneğini de reddetmiyorum."

Çeşitli Premier League kulüplerinin yanı sıra adı Beşiktaş'la da anılan Joleon Lescott, kiralık transfer Dany'nin Galatasaray karşısında yaptığı fahiş hata sonrasında Beşiktaş'ın kendisine dair ilgisini artırabilir.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Lescott Kapıları Açık Tutuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement