Lescott İçin Flaş Açıklama! - Son Dakika
Spor

Lescott İçin Flaş Açıklama!

Lescott İçin Flaş Açıklama!

Beşiktaş'ın da transfer listesinde yer alan Manchester City'nin İngiliz Milli defans oyuncusu Joleon Lescott ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı.

03.01.2014 17:44

ÖZGÜR İNCE/ Goal.com Türkiye

Sezon sonunda Manchester City ile mevcut sözleşmesi sona erecek olan 31 yaşındaki futbolcu, Beşiktaş'ın yanı sıra Newcastle United ve Tottenham'ın da radarında bulunuyor.

Manchester City teknik direktörü Manuel Pellegrini, kulübün resmi internet sayfasına yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

"Joleon Lescott bizim için çok önemli bir futbolcu. Sezon sonunda kontratı bitiyor, bunu anlıyorum ancak neler olacağını gelecekte göreceğiz. Şu an bizimle ve yeniden söylemeliyim ki; bizim için çok yararlı bir futbolcu. Şimdilik onu elden çıkarmayı düşünmüyoruz. Ara transfer döneminde neler olacağını göreceğiz."

2009 yazında 24 Milyon Pound bedelle Everton'dan Manchester City'e transfer olan Lescott, bu sezon 13 resmi maçta İngiliz ekibin formasını giydi.

Alt yapısından yetiştiği Wolverhampton'ta 2001 yılından itibaren A takımda şans bulmaya başlayan tecrübeli defans oyuncusu, toplam 224 resmi maçta görev almış ve 13 gol kaydetmişti.

2006 yazında ise 5 Milyon Pound karşılığında Everton renklerine bağlanan İngiliz Milli defans oyuncusu, gösterdiği başarılı performansla takımın vazgeçilmez isimlerinden olmuş ve İngiliz ekipteki son 2 sezonunda yılın futbolcusu seçilmişti.

Everton'da toplamda ise 113 Premier Lig maçına çıkıp 14 kez fileleri havalandıran Lescott, İngiltere Milli takım formasını da 26 defa terletti.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Lescott İçin Flaş Açıklama! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement