Lescott'ı Ayartmaya Çalışmış - Son Dakika
Spor

Lescott'ı Ayartmaya Çalışmış

Lescott\'ı Ayartmaya Çalışmış

West Ham United’ı kaptanı Kevin Nolan’ın Manchester City stoperi Joleon Lescott’ı saha içerisinde ayartmaya çalıştığı ortaya çıktı.

23.01.2014 17:21

Geçtiğimiz Salı günü West Ham'ın evi Upton Park'ta oynanan ve Manchester City'nin 0-3'lük galibiyetiyle sonuçlanan Lig Kupası yarı final rövanş karşılaşmasında ilginç bir olay yaşandı. Toplamda 9-0'lık seri ile finale yürüyen Manchester City'nin düzenli forma şansı bulamayan ve sakatlıktan dönen oyuncularını değerlendirdiği maçta forma giyen Joleon Lescott ile rakip takımın kaptanı Kevin Nolan arasında enteresan bir diyalog yaşandı.

West Ham oyuncusu Mohamed Diame'nin tedavi gördüğü anlarda Joleon Lescott'ın yanına giden Nolan, tecrübeli stopere 'Gel bizde oyna, bize yardım et' dedi. Bir süredir Lescott'ın adının West Ham ile anılmasından etkilenen kaptan, konuşmayı 'Sadece makara yapıyorum' diye bitirse de muhatabından 'Şaka yapıyorsun, di mi?' cevabını almıştı.

Aralarında dostça bir şakalaşmanın yaşandığını aktaran Kevin Nolan, kendilerine güç katacağını düşündüğü Joleon Lescott'ı imkan olursa bunun için ikna etmek isteyeceğini de sözlerine ekledi.

Alternatifi alınmadan gitmesi zor

Adı Beşiktaş ile anılan Joleon Lescott'ın Ocak transfer döneminde Manchester City'den ayrılması, şu şartlarda zor görünüyor. Takımın dördüncü stoperi durumuna düşen 32 yaşındaki oyuncu, sezon sonunda İngiltere Milli Takımı hocası Roy Hogdson'un Dünya Kupası kadrosunda yer almak için düzenli şekilde oynamak zorunda olduğunun bilincinde. Ancak Man City'nin de alternatifini transfer etmeden onu bırakması düşük bir olasılık.

Kevin Nolan'ın takımı West Ham United ise kadrosunu takviye etmekte sıkıntı yaşıyor. Everton stoperi Johnny Heitinga tarafından reddedilen kulüp, ardından Monaco'dan Lacina Traore'yi de Everton'a kaptırmıştı. Monaco'nun her şey tamam iken evrakları imzalamadığını söyleyen Sam Allardyce, kümede kalma yarışına girme cesareti olmayan oyuncuları kendilerinin de istemediğini söyledi. Fakat transfer döneminin bitimine az bir zaman kalsa da birkaç takviye yapmaya mecburlar.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Lescott'ı Ayartmaya Çalışmış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement