Lawal Eskişehirspor'da - Son Dakika
Spor

Lawal Eskişehirspor'da

Lawal Eskişehirspor\'da

Eskişehirspor, Mersin İdmanyurdu ile yollarını ayıran ve bir süredir La Liga ekibi Real Betis ile görüşen 23 yaşındaki Nijeryalı orta saha oyuncusu Raheem Lawal ile anlaştı.

30.01.2014 15:36

N'Diaye Betis'te

Ertuğrul Sağlam, Bursaspor'u çalıştırdığı dönemde de takımında görmek istediği oyunculardan olan Nijeryalı Raheem Lawal'a kavuştu.

Sağlam'ın yeşil beyazlıları çalıştırdığı geçen sezonun devre arasında Alfred N'Diaye'nin Sunderland'e gitmesi sonrası kadrosunda görmek istediği ve o dönem Adana Demirspor forması giyen Lawal'ın Bursaspor'a transferi var olan sakatlığı nedeniyle askıya alınmış, Nijeryalı oyuncu Mersin İdmanyurdu'nun yolunu tutmuştu.

Geçen sezonu Bursaspor ile tamamlayamayan ve bu sezona Eskişehirspor ile merhaba diyen Ertuğrul Sağlam'ın kırmızı siyahlı formayı giymesi için Sunderland'den 1 yıllığına kiraladığı Alfred N'Diaye'nin ailevi nedenleri gerekçe göstererek ara transfer döneminde Real Betis'in yolunu tutmasının ardından yeniden Lawal'a yönelmesi ve bu kez Lawal ile çalışacak olması dikkatlerden kaçmadı.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Lawal Eskişehirspor'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement