Lahm: Biraz Şanslı Olsaydık - Son Dakika
Spor

Lahm: Biraz Şanslı Olsaydık

Bayern Münih'in kaptanı Philipp Lahm, zorlu geçen ve 1-0 kaybettikleri Real Madrid maçının ardından açıklamalarda bulundu.

24.04.2014 00:46  Güncelleme: 08:05

Santiago Bernabeu'da Real Madrid'e boyun eğen Bayern Münih'in tecrübeli kaptanı Philipp Lahm ve ekiip arkadaşları aldıkları mağlubiyeti değerlendirdi.

Başarılı savunmacı, Sky'a verdiği demeçte "Biraz şanssızdık. Bitiricilik konusunda da başarısızdık. Maçı kazanmayı çok istedik ve inanarak oynadık. Bunu 90 dakika boyunca oyunumuza yansıttık. Real'in böyle oynaması bizi şaşırtmadı onları iyi çalıştık.Kontra-ataklarla bize saldıracaklarını biliyorduk. Deplasman golünü atmak için elimize çok fırsat geçti ama değerlendiremedik. Kısmet değillmiş. Madrid deplasmanında kendi oyununuzu dikte edebiliyor olmak güzel. Bayern'in Real'i böyle domine edebildiği bir maç hafızamda yok. Daha iyi bir sonuç isterdik, tur eve kaldı." diye konuştu.

ROBBEN: TOPU KAYBEDİNCE...

Bayern'in Hollandalı yıldızı ise hocası gibi top kayıplarına dikkat çekerken "Real Madrid kontra-ataklarda çok güçlü. Bir top kaybetmeniz demek tehlike demek. Yediğimzi gol de böyle geldi. Bir top kaybı, iki pas ve top ağlarımızdaydı.Takım arkadaşlarımı tebrik etmem gerekli.Bernabeu'da böylesine domine edici bir futbol oynamak kolay değil. Kendimizi eleştiriyoruz tabii, ancak ben pozitif düşünüyorum. Bugün iyi oynadık, tek eksiğimiz goldü." dedi.

MÜLLER: REAL BİZE SAYGI DUYDU

Oyuna sonradan dahil olan yıldız oyuncu, "Real Madrid bize büyük saygı duydu. Kendi yarı alanlarında adeta hapis oldular ve top %80 oranında bizim ayağımızdaydı. Ve buna rağmen de ilk yarıyı 2-0 geride kapatabilirdik. Bu kadar da farklı bir takımdan bahsediyoruz. Kendi cephemizde eleştiri yapabileceğim çok bir şey yok. İyi oynadık ama olmadı. Turu taraftarlarımızın önünde geçerek bu hatamızı düzeltmeliyiz." ifadelerini kullandı.

SAMMER: REAL SADECE KONTRA-ATAK YAPABİLDİ

Bavyera ekibinin sportif direktörü Matthias Sammer ise "Oyunu biz domine ettik biz istediğimizi oynadık. Real sadece kontra-atak yapabildi. Herkes bir şeyler konuşuyor tabii, son vuruşu yapamadık. Ancak bunu konuşmamız gereksiz. Real tam da beklediğimiz gibi oynadı.Bayern tarihinde ilk defa rakibini bu kadar domine ederek oynuyor, ama sonuçta skor önemli. Muhtemelen taraftarlarımızın önünde tur sevinci yaşamak için üç gol atmamız gerekecek." diye konuştu.

DANTE: BİZİM GÜCÜMÜZ TARAFTARIMIZ

Bavyera ekibinin tecrübeli stoperi Dante ise, mağlubiyetin ardından ESPN Brezilya'ya yaptığı açıklamada "Her zaman olduğu gibi topu tutan, oyunu kontrol eden ve gol bulan taraf olmak için oynadık. Son kısım hariç kusursuzduk. Şimdi muhteşem bir maç oynayıp finale çıkmamız gerekli. Rövanş için en iyi şekilde hazırlanacağız ve bir kez daha finale çıkmayaca çalışacağız." dedi.

Brezilyalı savunmacı, sözlerini "Bizim asıl gücümüz taraftarımız. İsteğimiz, tecrübemiz ve taraftar gücümüz bir araya gelince başarılı oluyoruz. İyi bir sonuç almak için sakin olmamız gerektiğinin de farkındayız. Ligi kazandığımızdan beri konsantrasyon sıkıntısı çekiyoruz, ama yavaş yavaş toparlanıyoruz. Bugün gerçek Bayern'i gösterdik. Bu maçtan dersler çıkarıp rövanşta turu atlamamız şart." ifadeleriyle noktaladı.

Bayern 10 maç sonra ilk defa Devler Ligi'nde bir deplasmanda kaybetti.

Lahm: Biraz Şanslı Olsaydık
Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Lahm: Biraz Şanslı Olsaydık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement