Kurtulmuş'tan Orduspor'a Prim Müjdesi - Son Dakika
Spor

Kurtulmuş'tan Orduspor'a Prim Müjdesi

Kurtulmuş\'tan Orduspor\'a Prim Müjdesi

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Orduspor’umuz ligde galibiyete ulaşamadı.

29.09.2015 16:25

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, " Orduspor'umuz ligde galibiyete ulaşamadı. Bu hafta Orduspor'un rakibi Bandırmaspor. İnşallah burada galibiyet alırsak galibiyet primini de biz vermiş olalım" dedi.

Ak Parti Ordu İl Başkanlığı tarafından düzenlenen programlara katılmak üzere Ordu'da bulunan Başbakan Yardımcısı ve Ak Parti Ordu 1. sıra milletvekili adayı Numan Kurtulmuş, Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Orduspor Kulübü'nü ziyaret etti. Durugöl'de bulunan Orduspor Tesisleri'ne gelen Kurtulmuş'u Orduspor Kulüp Başkanı Yaşar Pamuk, yöneticiler ve teknik direktör Sinan Bayraktar karşıladı. Orduspor Kulüp Başkanı Yaşar Pamuk'un makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Orduspor'u el birliği ile daha iyi yerlere getirmek istediklerini söyledi. Kurtulmuş, konuşmasında ayrıca Bandırmaspor maçının kazanılması durumunda futbolculara prim müjdesi verdi.

"ORDUSPOR İÇİN GAYRET SARF EDECEĞİZ"

Tüm Orduluları, Orduspor taraftarını kulübe destek olmaya çağıran Kurtulmuş, "İnşallah Orduspor'umuz yeni stadyumu yapılmış olacak. Orduspor Kulübü çok daha güzel stadında bundan sonra mücadelesini sürdürür. Büyük bir ekonomik yükün içerisinde olduğunu biliyoruz. Orduspor bir zamanlar Süper Lig'de oynamış ve tabiri yerinde ise Süper Lig'in tozunu atmış bir takım. Bugün geldiği yer hiçbirimizin tatmin edeceği yer değildir. Bundan açıkçası üzüntü duyuyoruz. İnşallah el birliği ile Orduspor'u daha iyi yerlere gelmesi için gayret sarf edeceğiz. Elimizden geldiği kadarıyla bütün gücümüzle Orduspor'un yanında olacağız. Bütün Ordu kamuoyunu da Orduspor'a destek olmaya çağırmış olalım. Bizlerde üzerimize düşeni yapmış olacağız" diye konuştu.

"BANDIRMASPOR MAÇINDA GALİBİYET ALIRSAK PRİMİNİ BİZ VERMİŞ OLALIM"

Orduspor'un bu sezon henüz ligde galibiyet alamadığını ve Bandırmaspor maçında galip gelinmesi durumunda prim sözü veren Kurtulmuş, "Orduspor'umuz ligde galibiyete ulaşamadı. Bu hafta Orduspor'un rakibi Bandırmaspor. İnşallah burada eğer galibiyet alırsak, galibiyet primini de biz vermiş olalım. Bunu da futbolcu arkadaşlarımıza müjdeleyelim. Ümit ederim ki galibiyet alırız" şeklinde konuştu.

PAMUK, ZİYARET İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Orduspor Kulübü Başkanı Yaşar Pamuk, "Özellikle transfer tahtasının açılmasında maddi olarak en büyük desteği Büyükşehir Belediye Başkanımız vermiştir. Sayın Başbakan Yardımcımız da Galatasaray'la özellikle kendisinden destek istediğimizde telefonlarımıza çıkmamazlık yapmayarak bazı sorunlarımız ile ilgilendi. Kendisinin de bu süreçte desteklerini gördük. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Kulüp Başkanı Pamuk ve yöneticiler, üzerinde Numan Kurtulmuş yazılı 52 numaralı Orduspor formasını Kurtulmuş'a hediye etti. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kurtulmuş'tan Orduspor'a Prim Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement