Küçük Detaylar Kazananı Belirledi" - Son Dakika
Spor

Küçük Detaylar Kazananı Belirledi"

Küçük Detaylar Kazananı Belirledi"

Çağla Büyükakçay çiftlerde turnuvaya etmesi hakkında konuştu.

16.07.2014 21:45

Milli tenisçi Çağla Büyükakçay, "TEB BNP Paribas İstanbul Cup" Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nda Pemra Özgen ile çıktıkları çiftler ilk tur maçında Çek kardeşler Karolina ve Kristyna Pliskova'ya tie-break setinde ufak detaylar sonucunda elendiklerini söyledi.

Koza World of Sports Arena'da oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Çağla, Pemra ile turnuvadaki tekler maçlarında Karolina ve Kristyna'ya yenildiklerini hatırlatarak, "İkimiz de teklerde bu kızlara karşı kaybettik. Servis oyunları gerçekten çok zorlu. Boyları da uzun olduğu için bizlere return yapacak alan çok azmış gibi geliyor. Onun için önceliğimiz kendi servislerimizi tutmaktı. Onların iyi servis atacağını zaten biliyorduk. İlk sete iyi başlayamadık ama ondan sonra toparladık. Tie-break'te de küçük şeyler farkı belirledi" diye konuştu.

Milli tenisçi, ilk tur için kötü bir kura çektiklerini aktararak, "Bu kızlar, hem bizi çok zorlayabilecek tipteler hem de geçen hafta WTA turnuvası kazanarak buraya geldiler. Öz güvenleri çok yüksekti. Pemra ile iyi bir takımız. Buradaki birçok takımı da zorlayabileceğimizi düşünüyordum. Biraz da kura şanssızlığı yaşadık" ifadelerini kullandı.

Karolina ile daha önce sık sık karşılaştığının hatırlatılması üzerine Çağla Büyükakçay, "Karolina belalım oldu. Keyifle oynadığım bir rakip değil. Bu sene çok karşılaştık ve her maçtan sonra ne oynadığımı anlamıyorum. Hiç ritm vermiyor. Servisleri çok zorlu. Ben de rallide kaldığım zaman kendimi daha rahat hissediyorum. Karolina da bu anlamda bana çok ters geliyor. Onunla oynamayı sevdiğimi söyleyemeyeceğim" değerlendirmesinde bulundu.

Milli tenisçi Pemra Özgen ise İstanbul'da oynamanın kendilerini heyecanlandırdığını belirterek, "Başlangıçta kendi evimizde oynadığımız için heyecanlıydık. Birkaç oyun geçtikten sonra o heyecanı üzerimizden attık" şeklinde konuştu.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Küçük Detaylar Kazananı Belirledi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement