Kritik Randevu İstanbul Bb-Beşiktaş - Son Dakika
Spor

Kritik Randevu İstanbul Bb-Beşiktaş

Kritik Randevu İstanbul Bb-Beşiktaş

Spor Toto Süper Lig'de birinci hafta mücadelesinde şampiyonluk adaylarından Beşiktaş, deplasmanda eski çalıştırıcısı Carlos Carvalhal yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a konuk olurken Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak mücadele...

19.08.2012 16:50

Spor Toto Süper Lig'de birinci hafta mücadelesinde şampiyonluk adaylarından Beşiktaş, deplasmanda eski çalıştırıcısı Carlos Carvalhal yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a konuk olurken Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak mücadele saat 20: 00'da başlayacak.

Zorlu karşılaşmada Özgür Yankaya görev yaparken, Yankaya'nın yardımcıklarını ise Bülent Gökçü ve Muhittin Gürses yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Serkan Çınar.

Lig TV ekranlarından yayınlanacak karşılaşmayı Sporx Canlı Anlatım Servisi farkıyla an be an takip edebilirsiniz. Dilerseniz twitter üzerinden yorumlarınızın sonuna #sporxcanli hashtagi koyarak, twittlerinizin canlı anlatım sayfasında yayınlanmasını sağlayabilirsiniz.

SAMET AYBABA'NIN 'İLK' HEYECANI

Beşiktaş'ta yeni sezon öncesinde göreve getirilen ve bir dönem kaptanlık yaptığı Beşiktaş'a teknik direktör olarak hizmet etme şansı yakalayan Samet Aybaba, yeni sezonun ilk maçında ilk defa Beşiktaş Teknik Direktörü ünvanı ile kulübedeki yerini alacak. Samet Aybaba'nın yanı sıra Beşiktaş'ta yeni transferler Julien Escude, Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan ve Uğur Boral, görev verilmesi halinde siyah-beyazlı formayla ilk resmi maçlarına çıkacak

MUHTEMEL 11'LER

İSTANBUL BB

Eduardo

Rızvan

Zayatte

Metin Depe

Ekrem Ekşioğlu

Tom

Mahmut Tekdemir

Efe İnanç

Edin Visca

Turgay Bahadır

Pierre Webo

BEŞİKTAŞ

Cenk

Hilbert

İbrahim Toraman

Sivok

Uğur Boral

Veli

Fernandes

Oğuzhan

Olcay

Mustafa Pektemek

Almeida

İSTANBUL BB KARTAL'A GEÇİT VERMİYOR

Beşiktaş'ın, Spor Toto Süper Lig'de yeni sezonun ilk haftasında pazar günkü rakibi İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a şansı tutmuyor.

Siyah-beyazlı futbol takımı, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yaptığı 12 resmi maçtan sadece 2'sini kazanabildi.

İki ekip arasında, 10'u Süper Lig, 2'si de Türkiye Kupası'nda olmak üzere geride kalan 12 resmi maçtan 4'ünü İstanbul Büyükşehir Belediyespor, 2'sini Beşiktaş kazanırken, 6 maç da berabere sonuçlandı.

Bu maçlarda İstanbul Büyükşehir Belediyespor 15, Beşiktaş ise 13 gol attı.

LİG MAÇLARI

İki ekip Süper Lig'de 10 kez karşılaşırken, İstanbul Büyükşehir Belediyespor 3, Beşiktaş 2 galibiyet aldı, 5 maç da berabere sonuçlandı.

Siyah-beyazlıların ligdeki 11 golüne, lacivert-turunculu ekip 12 golle yanıt verdi.

OLİMPİYAT BEŞİKTAŞ'A ZULÜM GELİYOR

Beşiktaş, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile pazar günkü maçın oynanacağı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda daha önce yaptığı 6 resmi maçı da kazanamadı.

Siyah-beyazlılar, 5'i Süper Lig, 1'i de Türkiye Kupası olmak üzere İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yaptığı 6 resmi maçın 3'ünü yitirdi, 3'ünde berabere kaldı, hiç galip gelemedi.

CARVALHAL'IN BELEDİYESİ EKSİK

istanbul Büyükşehir Belediyespor, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında pazar günü sahasında Beşiktaş ile oynayacağı karşılaşmayı kazanarak, sezona galibiyetle başlamak istiyor.

Geride kalan sezonlarda ligde büyük takımlara karşı sergilediği başarılı performansla dikkati üzerine çeken turuncu-lacivertli takım, sezonun ilk haftasında Beşiktaş karşısında da 3 puanla ayrılan taraf olmayı hedefliyor.

Ligdeki 6. sezonuna başlayacak olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da, teknik direktör Carlos Carvalhal, takımının başındaki ilk resmi sınavını geçen sezon çalıştırdığı Beşiktaş'a karşı verecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da geçen sezondan kalan kırmızı kart cezalısı Doka ile kadro dışı bırakılan Kenan Hasagic, Marcin Kus ve Serhat Gülpınar karşılaşmada forma giyemeyecek.

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Kritik Randevu İstanbul Bb-Beşiktaş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement