Hindistan'da kriket maçında çıkan kavgada bir kişi taşlanarak katledildi - Son Dakika
Spor

Hindistan'da kriket maçında çıkan kavgada bir kişi taşlanarak katledildi

Hindistan\'da kriket maçında çıkan kavgada bir kişi taşlanarak katledildi

Hindistan'da oynanan kriket maçında çıkan kavgada 24 yaşındaki bir adam taşlanarak öldürüldü. Adamın, saldırganlardan kaçtığı sırada bir hendeğe düştüğü ve kafasına aldığı taş darbeleriyle yaşamını yitirdiği ortaya çıktı.

05.02.2024 14:15  Güncelleme: 06:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hindistan'ın Greater Noida şehrinde oynanan kriket maçında çıkan kavgada 24 yaşındaki bir adam, 3 kişi tarafından taşlanarak öldürüldü. Olay ile ilgili çalışma başlatan polise ekipleri, şu ana kadar cinayet ile ilgileri olduğu gerekçesiyle 3 kişiyi gözaltına aldı.

HENDEĞE DÜŞEN ADAMI TAŞLAYARAK ÖLDÜRDÜLER

Polis, kavganın Bisrakh Polis İstasyonu bölgesindeki Chipiyana'da gerçekleştiğini belirtti. Gözaltına alınan şüphelileri iddiaya göre Sumit Singh isimli adama taş ve tuğlalarla saldırdı. Sumit, kendisine saldıran adamlardan kaçtığı sırada bir çukura düştü. Saldırganlar hendeğe düşen Sumit'i kafasına taş ve tuğlalar ile vurarak öldürdü.

Polis, cinayete ilişkin daha fazla saldırganın olduğunu ve şahısların yakalanması için çalışma başlattı. Öte yandan cinayetin arkasındaki nedeni bulmak için ise soruşturma sürüyor.

Son Dakika Spor Hindistan'da kriket maçında çıkan kavgada bir kişi taşlanarak katledildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement