Krasic Yine Hüsran Yaşattı - Son Dakika
Spor

Krasic Yine Hüsran Yaşattı

Krasic Yine Hüsran Yaşattı

Milos Krasic'in yeni macerasını ele alan Sırp basını, oyuncunun Fenerbahçe'nin ardından Gdansk ile de hüsran yaşadığına dikkat çekti.

11.11.2015 13:53

Milos Krasic'in Polonya serüveni tam bir fiyaskoya dönüştü. Sezon başında Fenerbahçe ile yollarını ayırarak Polonya'nın Lechia Gdansk takımına transfer olan 31 yaşındaki oyuncunun durumu ülkesinde de konuşulmaya başlandı.

HÜSRAN YAŞATTI

Milliyet'te yer alan habere göre; Polonya ekibini büyük bir umut olarak gören ve tekrar eski günlerine dönmenin hesabını yapın Krasic, yeşil-beyazlı ekipte hüsran yaşadı. Şu ana dek 7'si lig, 1'i kupa olmak üzere toplamda 8 maçta forma giyen ancak gol atma başarısı gösteremeyen oyuncu, takımın hücumuna da bir katkıda bulunamadı.

KULÜBEDEN GELİP KATKI YAPAMADI

Sezon başında ilk 11'de görev alan ancak sonrasında hocası Thomas van Heesen tarafından yedek kulübesinde bırakılan tecrübeli futbolcu, sonradan oyuna girdiği karşılaşmalarda da başarılı bir performans gösteremedi ve maçların gidişatını değiştiremedi.

90 DAKİKAYI HİÇ TAMAMLAYAMADI

Sırp basınında bugün yer alan haberlerde oyuncunun Gdansk'taki döneminin oldukça kötü gittiğine dikkat çekildi. Dört maçta ilk 11 başlayan ama hep kenara alınan Milos Krasic'in hiç bir maçta 90 dakika boyunca forma giyme şansı bulmadığına vurgu yapıldı, "Polonya'da bile parlayamadı" ifadesi kullanıldı.

TARAFTARINI UMUDUNU BOŞA ÇIKARDI

Krasic'in sezon başında ülkesinden de teklifler aldığı ancak bunları geri çevirdiğine dikkat çekildi: "Geçtiğimiz yaz Partizan taraftarlarının umutlarını ateşe attı. Kızılyıldız'a da gelebilirdi. Transferin son gününe kadar Sırp Nedved'in nereye gideceği belli değildi. Son dakikada Gdansk'tan gelen teklifi seçti".

FENERBAHÇE KABUSU

Sırplar şöyle devam etti: " Juventus'tan ayrılması artık kaçınılmaz hale gelmişti. Türkiye'de kariyerini tekrar canlandırması beklenirken, Fenerbahçe yeni bir kâbusa dönüştü. Sadece ilk sezonunda biraz forma şansı buldu, sonra yönetim kendisinden kurtulmanın yollarını aramaya başladı. Polonya'ya da vasat başladı ama İtalyanlar'ın kendisine taktığı 'Yeni Nedved' lakabını haklı çıkarmak için daha zamanı var".

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Krasic Yine Hüsran Yaşattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • TC : ne oldu lan selo hani pkk sizi dükürüğüyle boğar diyordunuz. köşeye iyice sıkıntınız sonunuz gelene kadar devam. 3 0 Yanıtla
  • 53: Habire içki içiyor tabi bitecek fener boş yere yollamadı 2 0 Yanıtla
  • realist: Iyi futbolcu olsa ne olurki yazıklar olsun bosna hersekte binlerce müslüman Boşnaklari katleden sirplari getirip turkiyede onlara para yediren kulüplere 1 0 Yanıtla

Advertisement