Krasic, Fenerbahçe'den Ayrılmak İstemiyor - Son Dakika
Spor

Krasic, Fenerbahçe'den Ayrılmak İstemiyor

Krasic, Fenerbahçe\'den Ayrılmak İstemiyor

F.Bahçe'nin sözleşmesini feshetmek istediği Krasic'in menajeri Dejan Joksimovic, Sırp oyuncunun 2016'ya kadar alması gereken 4.6 milyon Euro'dan vazgeçmeyeceğini söyledi.

06.07.2014 11:17  Güncelleme: 11:54

Fenerbahçe'de dönemin teknik direktörü Aykut Kocaman'ın isteği doğrultusunda büyük umutlarla Juventus'tan 7 milyon Euro'ya transfer edilen ancak isteneni verememesi nedeniyle geçtiğimiz sezon Fransa'dan Bastia'ya kiralanan Milos Krasic, sarılacivertli kulübe yine sorun çıkarttı.

MENAJERİ ŞOKE ETTİ

Sabah'ın haberine göre; Fenerbahçe, yılda 2.3 milyon Euro ödediği Sırp futbolcuyu geçen sezon 800 bin Euro'ya Bastia'ya kiralamış ve aradaki farkı sarı-lacivertli kulüp ödemişti. F.Bahçe, sözleşmesini feshetmek için Krasic'in menajeri ile yaptığı görüşmede şok bir cevap aldı.

"BİR DAHA BU PARAYI GÖREMEYİZ"

Çin ve Arap ülkelerinden gelen teklifleri reddettiklerini belirten menajer Dejan Joksimovic, oyuncusunun F.Bahçe'de bir şans daha istediğini söyledi. Sarı-lacivertli kulübün kurmaylarının yabancı sınırı nedeniyle Sırp futbolcuyu düşünmediklerini belirtmesi üzerine ise Joksimovic sözleşmenin feshedilmesi durumunda Krasic'in 2016'ya kadar alması gereken 4.6 milyon Euro'dan vazgeçmeyeceğini söyledi ve bir de itirafta bulundu: "Bu büyük paraları bir daha görmemiz imkansız. Yüzde 20'sini bile teklif edeceklerini sanmıyorum. Siz olsanız gider misiniz?"

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Krasic, Fenerbahçe'den Ayrılmak İstemiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • fkrt: Bence Tüketici hakem heyetine başvursunlar ayıplı mal diye aldıkları kulube geri göndersinler 15 2 Yanıtla
  • soner: uluslararası bir futbol komisyonu kurulmalı futbolcuların senelik aldıkları paraları hakedip etmedikleri masaya yatırılıp ona göre yol haritası belirlenmeli 2 5 Yanıtla
  • Zibidi: Adam haklı.ben olsam bende gitmek istemezdim.böyle bir rahatlığı nerde görecekki. 6 0 Yanıtla

Advertisement