Korkmaz: Normalde İleri Gitmemem Gerekiyordu - Son Dakika
Spor

Korkmaz: Normalde İleri Gitmemem Gerekiyordu

Korkmaz: Normalde İleri Gitmemem Gerekiyordu

Gol attığı pozisyonda normal ileri gitmemesi gerektiğini belirten Egemen Korkmaz, şansın yanında olduğunu ifade etti.

27.01.2014 23:00

Torku Konyaspor karşısında takımının galibiyet golünü kaydeden Fenerbahçe'nin başarılı savunma oyuncusu Egemen Korkmaz, maçtan sonra yayıncı kuruluş mikrofonlarına verdiği demeçte,

"Taç pozisyonunda normalde ileri gitmemem gerekiyordu. Aslında uzun taç taktiğimiz yok. İçime doğmuş. Kısmet. Gol atmak güzel. Kazanmak daha güzel."

"Çok enteresan bir maçtı. Konyaspor'u tebrik ederim. Pozisyonları var. İki taraf da kazanabilirdi. Arada puan farkı var ama her maç zor. Aramızda rehavet olmasın diye konuşmuştuk. Böyle devam etmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

"TUTUK BAŞLADIK AMA..."

Tutuk başladıklarını belirten Mehmet Topal, "Oyuna biraz tutuk başladık ama her zaman ilk maçlar zor olur. Koordinasyon eksikliklerine rağmen iyi mücadele ettik. Rakibimizi de iyi mücadeleden dolayı kutlarım. Rakiplerimizle farkı açmak istiyoruz. Üç puanı aldığımız için çok mutluyuz."

"Biz onlara önde basacaktık. Zaman zaman yaptık da. Onlar da bizi epey zorladılar. Önemli olan galip gelmekti. Bu nedenle çok mutluyuz." açıklamalarında bulundu.

"ÖNEMLİ OLAN KAZANMAKTI"

Attığı golden çok galip geldiklerine sevindiğini vurgulayan Bruno Alves ise, "Benim golüm takıma kazandırdığı için önemli. Zor bir maç oldu. Stoperlerin gol atması ilginçti ama kazanmak önemli, kimin attığı önemli değil." dedi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Korkmaz: Normalde İleri Gitmemem Gerekiyordu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement