Konyaspor, Samuel Eto'o İle Yollarını Ayrıma Kararı Aldı - Son Dakika
Spor

Konyaspor, Samuel Eto'o İle Yollarını Ayrıma Kararı Aldı

Atiker Konyaspor, tecrübeli golcü Samuel Eto'o'nun sözleşmesini feshetme kararı aldı.

03.08.2018 17:11  Güncelleme: 17:17

Atiker Konyaspor, geçen sezon devre arasında kadrosuna kattığı Samue Eto'o ile yollarını ayrıma kararı aldı. Yeşil beyazlılar, Kamerunlu yıldızın sözleşmesini feshedecek.

Konyaspor'un golcüsü Samuel Eto'o takımdan ayrılmak istediğini Yeşil Beyazlı yönetime bildirdi. Eto'o'nun eski teknik direktörü Rıza Çalımbay'la çalışmak istemediği öğrenildi.

Konyaspor, Samuel Eto'o İle Yollarını Ayrıma Kararı Aldı

KAMPI TERKETMİŞTİ

Kayserispor ile oynanan hazırlık maçının kadrosuna alınmayan Kamerunlu futbolcu, NAC Breda mücadelesinde de oynamayacağını öğrenince izin alıp Yeşil-Beyazlı takımın Hollanda kampından ayrılmıştı.

37 yaşındaki Kamerunlu santrfor ligin ikinci yarısında Konyaspor'da görev aldığı 12 karşılaşmada; 6 gol, 1 asist kaydetti.

Konyaspor, Samuel Eto\'o İle Yollarını Ayrıma Kararı Aldı

Son Dakika Spor Konyaspor, Samuel Eto'o İle Yollarını Ayrıma Kararı Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • İzmirli : Konya spor yanlış üstüne yanlış yapıyor,sergen hoca gibi bir adama vefasızlık yaptı rıza hoca gibi bir adamı getirerek ikinci yanlışı yaptı şimdi eto gibi bir oyuncuyu kaybetmekle ne yapmaya çalışıyorsunuz arkadaş,eto gibi bir oyuncu konyaspora da olması bile yeterken sen kalk adamı gönder,futbolu yönetenlerin futbolun f sinde anlamadığı için böyle şeyler de onlar içi normal konyayı bu yıl kim kurtaracak göreceğiz bakalım sezon sonunda bu kafayla giderseniz bu takım düşmeye mahkum bunu bir kenara yazın not olarak. 10 8 Yanıtla
    ---: sen bu kafayla çok yaşamazsın 1 0
  • 42: bi git artık 1 10 Yanıtla

Advertisement