Konyaspor-Galatasaray maçında verilen karara eski hakemden "Korkunç" yorumu - Son Dakika
Spor

Konyaspor-Galatasaray maçında verilen karara eski hakemden "Korkunç" yorumu

Galatasaray'ın Konyaspor'a 2-1 yenildiği maçın henüz ilk çeyreğinde Ahmet Oğuz, sarı-kırmızılı futbolcu Dubois'ya yaptığı sert faul sonrasında sarı kart görmüştü. Kartın rengi tartışmalara konu olurken, yayıncı kuruluş ekranlarında 3 hakem yorumcusu da pozisyonun kırmızı kartlık olduğunu söyledi. Bülent Yıldırım, yaptığı değerlendirmede hareketin çok sert olduğunu ifade ederken, "Korkunç bir görüntü var burada. Bileğinin kırılmaması büyük şans olmuş." şeklinde konuştu.

18.03.2023 10:22  Güncelleme: 11:55

Süper Lig'in 26. haftasında Galatasaray, deplasmanda Konyaspor'a 2-1 mağlup oldu. Karşılaşmanın 15. dakikasında yaşanan bir pozisyon sonrası ise hakem Zorbay Küçük'ün kart tercihi tartışma yarattı.

ZORBAY KÜÇÜK'ÜN KART TERCİHİ ELEŞTİRİLDİ

Mücadelenin 15. dakikasında Ahmet Oğuz, Leo Dubois'ya yaptığı müdahale sonrasında sarı kartla cezalandırılmıştı. Hakem Zorbay Küçük'ün kart tercihi tartışma konusu olurken futbol kamuoyunda birçok yorumcu pozisyonu kırmızı kart olarak değerlendirdi.

Eski hakem, Konya-Galatasaray maçında verilen karara inanamadı: Korkunç bir görüntü

"KIRMIZI KART GEREKİRDİ"

Yayıncı kuruluş beIN Sports ekranlarında yayınlanan Trio programında yorumcular Deniz Çoban, Bülent Yıldırım ve Seçim Demirel, pozisyonun tartışması kırmızı kart gerektirdiğini belirtti. Yıldırım yaptığı yorumda, "Korkunç bir görüntü var burada. Bileğin döndüğünü de maalesef görüyoruz. Bilek esniyor. Bu, oyuncu sağlığı için ciddi faullü oyundur. Bu pozisyondan dolayı OFR ve kırmızı kart gerekirdi fikrindeyim." dedi.

Konyaspor-Galatasaray maçında verilen karara eski hakemden "Korkunç" yorumu

Son Dakika Spor Konyaspor-Galatasaray maçında verilen karara eski hakemden 'Korkunç' yorumu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • HÜSEYİN ÖZTÜRK: Hele durun bakalım, ofsaytimsi gollerden sonra hemen pencelerinizi göstermenizi gerek,iki maç yenilince görürüm ben sizi,spor medyası lobinizde kurtaramaz yakarsınız ortalığı, ondan play off oynayalım diye başlarsınız 11 42 Yanıtla
  • Talip Konyali: hakemin yüzü kızardı mı...nerdeeeee 34 5 Yanıtla
  • Serkan Semiz: Haftaya maç.alır gene.....cimbom kaybetti diye sevinmeyin şampiyon biziz 23 2 Yanıtla

Advertisement