Konyaspor'dan Hakem Tepkisi - Son Dakika
Spor

Konyaspor'dan Hakem Tepkisi

Konyaspor\'dan Hakem Tepkisi

onyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı Ahmet Baydar, Ziraat Türkiye Kupası'nda Trabzonspor ile oynadıkları son 16 turu rövanş maçında oyuncuları Vedat Bora ile bordo-mavili futbolcu Kamil Ahmet Çörekçi arasında yaşanan pozisyonun ardından hakemin verdiği karara tepki gösterdi.

17.01.2018 13:15

Baydar, kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, Trabzonspor'u  son derece dirayetli, hırslı ve oyun disiplininden kopmadan güzel bir oyunla  elediklerini belirtti.
Futbolcularının sahada basmadık yer bırakmadığını ve hak ettikleri bir  sonuç elde ettiklerini ifade eden Baydar, şunları kaydetti:
"Trabzonspor ile oynadığımız kupa mücadelesi, sezonun ikinci yarısı  başlamadan önce durumumuzu görme açısından son derece önemliydi. Oyun kalitesi  açısından hayli memnunuz ve takviyelerle çok daha iyi olacağız. Ancak dün akşamki  karşılaşmada futbol adına tasvip etmediğimiz bir takım gelişmeler yaşandı.  Trabzon'da hemen hemen aynı dakikalarda, aynı yerde, aynı şekilde neredeyse  ikinci bir Traore faciası yaşıyorduk. O gün o karşılaşmayı yöneten hakem,  Traore'nin ayağını kıran Durica'ya cesaret edip kırmızı kartını çıkaramadı, bugün  de bir başka hakem, Vedat Bora'yı hastanelik eden Kamil Ahmet Çörekçi'yi sahadan  atamadı."
"Fanatik bir yorumcuyu camiamız adına kınıyoruz"
Baydar, kendileri adına başka bir faciayı da karşılaşmayı yayıncı  kuruluş adına değerlendiren kişiyle yaşadıklarını aktararak, şöyle devam etti:
"Karşılaşmaları anlatan ya da yorumlayan herkesin mutlaka sempati  duyduğu, sevdiği, tuttuğu bir takım vardır.  Bu, son derece doğal ama canlı  yayında milyonların takip ettiği bir müsabakada hiç kimse, bir takımı görmezden  gelip diğer takımı ön plana taşıyarak, açık seçik pozisyonları dahi çarpıtarak  yorum yapma ya da anlatma hakkına sahip değildir. Futbolcumuz hastanelik olmuş,  aynı sahada bir başka futbolcumuzun ayağı kırılmış, pozisyon tekrarları olduğu  halde 'Temas yok.' diyecek kadar fanatik bir yorumcuyu camiamız adına kınıyoruz.  Burada bir futbolcunun hayatı söz konusu. Nitekim Traore hala sahalara dönemedi  ve ne zaman forma giyeceği belli bile değil. En azından net, aşikar pozisyonlarda  hiçbir takım ayırt etmeksizin adil yönetim, anlatım ve yorumlar bekliyoruz."
Önlerinde yine Trabzonspor ile oynayacakları bir lig müsabakasının  olduğunu anımsatan Baydar, "Pazar günü taraftarımızın desteğiyle ikinci yarıya  kazanarak başlamak istiyoruz. Takımımıza güveniyoruz. Ziraat Türkiye Kupası'nda  da gidebildiğimiz yere kadar gidip yeniden tarih yazmak istiyoruz." ifadelerini  kullandı.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Konyaspor'dan Hakem Tepkisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement