Kompany: Dünya Kupası Bekle Bizi... - Son Dakika
Spor

Kompany: Dünya Kupası Bekle Bizi...

Kompany: Dünya Kupası Bekle Bizi...

Belçika'nın kaptanı Vincent Kompany, İsveç'i mağlup etmelerinin ardından iddialı açıklamalarda bulundu ve geleceğe umutla baktı.

02.06.2014 09:19

Dünya Kupası öncesi hazırlık maçları yapan Belçika #39;nın kaptanı Vincent Kompany, İsveç #39;e karşı elde ettikleri 2-0 #39;lık zaferi değerlendirdi.

Manchester City #39;de forma giyen tecrübeli stoper, maçın ardından verdiği demeçte quot;Bu maçla ilgili olarak en önemli detaylardan biri klasımızı pek çok fırsatta konuşturmuş olmamız ve her oyuncumuzun kupa için hazır olmasıdır. Hazırlıklarımız harika gidiyor. Herkesin bilmesi gerekli. Bu turnuvaya çok iyi hazırlanıyoruz. Dünya Kupası #39;nda oynayacağımız ilk maça tamamen hazır olmamız için önümüzde sadece iki hafta var. quot; ifadelerini kullandı.

Belçika #39;nın gol yollarındaki en büyük umutlarından biri olan Lukaku da yükselen formu hakkında konuşurken, quot;İsveç galibiyeti beni çok mutlu etti. Sıkı çalışmamızın meyvelerini alıyoruz. Bu da bize Dünya Kupası öncesinde büyük umut veriyor. Her şey planlandığı gibi gidiyor ve hücum hattımız bana güveniyor. quot; ifadelerini kullandı.

Marc Wilmots #39;un öğrencileri, elemeleri namağlup bitirmişti.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Kompany: Dünya Kupası Bekle Bizi... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement