Koeman'dan Barça İtirafı! - Son Dakika
Spor

Koeman'dan Barça İtirafı!

Koeman\'dan Barça İtirafı!

Futbolculuğu döneminde 6 sezon Barcelona forması giyen Southampton Teknik Direktörü Ronald Koeman, 13 yıl sonra bir itirafta bulunarak Barcelona'nın başına geçmesinin son anda gerçekleşmediğini söyledi.

15.03.2016 13:58

SPORCOPE DIŞ HABERLER - Futbolculuğu döneminde 6 sezon Barcelona forması giyen Southampton Teknik Direktörü Ronald Koeman, 13 yıl sonra bir itirafta bulunarak Barcelona'nın başına geçmesinin son anda gerçekleşmediğini söyledi.

Cadena Ser radyosuna konuşan Hollandalı çalıştırıcı, Ajax'ı çalıştırdığı 2003 yılında Barcelona'dan teklif aldığını ancak Katalan ekibinin Ajax ile anlaşamadığını söyleyerek, "Evet, 2003 yılında dönemin Barcelona başkanı Laporta beni Barcelona'nın başına getirmek istedi ancak Ajax ile anlaşamadılar ve sonrasında Rijkaard ile imzaladılar. Bu gerçekleşseydi, hem Barça hem de benim için farklı şeyler olabilirdi" ifadelerini kullandı.

Katalan ekibini çalıştırmak istediğini söyleyen Koeman, "Böylesine oyunculara sahip olmak harika olurdu. Aslında onlara çok fazla şey öğretmek zorunda değilsiniz. Onlar zaten ne yapmaları gerektiğini gayet iyi biliyorlar. Oyuncuları sadece bir arada tutmak ve birbirlerine saygı göstermelerini sağlamak yeterli. Luis Enrique de şu an bunu yapıyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Koeman'dan Barça İtirafı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement