Kocaali'de mevsimlik tarım işçilerine voleybol etkinliği düzenlendi - Son Dakika
Spor

Kocaali'de mevsimlik tarım işçilerine voleybol etkinliği düzenlendi

Kocaali\'de mevsimlik tarım işçilerine voleybol etkinliği düzenlendi

Sakarya'nın Kocaali ilçesinde, Kocaali Belediyesi, Süngüt Mahalle Muhtarlığı ve Balsu Gıda tarafından düzenlenen '2023 Fındık Hasadı Etkinliği' kapsamında mevsimlik tarım işçileri ve bölgenin gençleri voleybol oynadı. Etkinlik sonunda tüm oyunculara madalya verildi. Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, fındığın bölge için önemine vurgu yaparak, bu tür dayanışma örneklerinin diğer tarım işçilerine ve tarla sahiplerine ilham kaynağı olması gerektiğini belirtti.

22.09.2023 16:00

Sakarya'nın Kocaali ilçesinde mevsimlik tarım işçilerine yönelik voleybol etkinliği düzenlendi.

Kocaali Belediyesi, Süngüt Mahalle Muhtarlığı ve "Balsu Gıda" tarafından mahallede düzenlenen "2023 Fındık Hasadı Etkinliği"nde mevsimlik tarım işçileri ile bölgenin gençleri voleybol oynadı.

Etkinlik sonunda tüm oyunculara gün anısına madalya verildi.

Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, fındığın bölge için büyük öneme sahip olduğunu belirterek, bu alandaki çalışmaların artarak devam edeceğini kaydetti.

Acar, Balsu Gıda'ya işçilere sağladığı destek ve voleybol sahasının yapımındaki katkılarından dolayı teşekkür ederek, bu şekildeki dayanışma örneklerinin, diğer alanlarda faaliyetler gösteren bütün tarım işlerine ve tarla sahiplerine ilham kaynağı olması gerektiğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Kocaali'de mevsimlik tarım işçilerine voleybol etkinliği düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement