Kinetix'ten Gençlerin Spor Şölenine Tam Destek - Son Dakika
Spor

Kinetix'ten Gençlerin Spor Şölenine Tam Destek

Kinetix\'ten Gençlerin Spor Şölenine Tam Destek

Gençlerin en sevdiği spor ayakkabı ve giyim markalarından biri olan Kinetix, gençler için desteklediği organizasyonlarla büyük ilgi çekiyor.

02.06.2015 08:38

Kinetix Fest'le 100 binlerce üniversiteliyi eğlenceye doyuran Kinetix; şimdi de Türkiye'nin seçkin okullarından binlerce öğrenciyi sponsoru olduğu Kinetix Tek Pota Turnuvasına davet ediyor. İstanbul Erkek Lisesi'nde 15.'si düzenlenecek şölende, turnuvadan önce Model grubu konser verecek ve birçok eğlenceli aktivite gerçekleştirilecek.

8-12 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek şölende, yurt içi ve yurt dışından birçok okulun yer aldığı Kinetix Tek Pota Turnuvası , atölyeler, paintball, bubble football ve DJ performanslarıyla gençler tüm yılın yorgunluğunu atacaklar. Türkiye'nin ilk ve en büyük spor şöleninde, Kinetix Tek Pota Turnuvası kazananlarını da sürpriz hediyeler bekliyor.

8-12 Haziran tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleşecek 15. Uluslararası Spor Şöleni'nde Kinetix gençleri yine yalnız bırakmıyor. İstanbul Erkek Lisesi öğrencileri tarafından organize edilen Uluslararası Spor Şöleni'ne Türkiye ve dünyanın seçkin okulları, turnuva, atölye, konferans ve eğlencelerle sezona veda edecekler. 400'ü sporcu olmak üzere yaklaşık 4000 katılımcıya ev sahipliği yapacak etkinliğe ünlü grup Model konseri ve merakla beklenen Kinetix Tek Pota Turnuvası damgasını vuracak. 10- Haziran Çarşamba günü gerçekleşecek Kinetix Tek Pota turnuvasında öğrenciler Kinetix'ten sürpriz ödüller kazanma fırsatı yakalayacaklar. Jenga, Paintball, bubble football, rodeo, karaoke, atölyeler, spor alanında tanınmış kişilerin konferansları ve okul öğrencilerinin kendi takımlarını kurarak yer alabildiği bahçe turnuvalarının yanı sıra ünlü DJ performanslarıyla öğrenciler tüm senenin yorgunluğunu geride bırakacaklar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Spor Kinetix'ten Gençlerin Spor Şölenine Tam Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement