Kepezspor, Malatya Arguvanspor'u 1-0 yendi - Son Dakika
Spor

Kepezspor, Malatya Arguvanspor'u 1-0 yendi

Kepezspor, Malatya Arguvanspor\'u 1-0 yendi

TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Kepezspor, evinde konuk ettiği Malatya Arguvanspor'u 1-0 mağlup etti. Rüzgarlı havada oynanan maçta Kepezspor, 45+4'te bulduğu golle galibiyete ulaştı. Teknik direktör Çağdaş Çavuş, her iki takım oyuncularını da sert esen rüzgara karşı gösterdikleri mücadele için tebrik etti ve futbolcularını kutladı. Kepezspor sevdalılarına da teşekkür eden Çavuş, galibiyette onların da emeklerinin olduğunu belirtti.

20.11.2023 12:19  Güncelleme: 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Kepezspor, konuk ettiği Malatya Arguvanspor'u 1-0 yendi.

Kepez Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, rüzgarlı havada oynanan maçta Kepezspor, 45+4'te bulduğu golle maçtan 1-0 galip ayrıldı.

Galibiyet sevinci yaşayan kırmızı beyazlı takımın teknik direktörü Çağdaş Çavuş, çok sert esen bir rüzgara karşı mücadele eden her iki takım oyuncularını tebrik etti.

Maçın zor geçeceğini tahmin ettiklerini kaydeden Çavuş, "Oyundan bir an olsun kopmadık. Öncelikle futbolcularımı bu mücadeleden dolayı ayrı ayrı kutluyorum. Müsabakada 90 dakika boyunca bizleri destekleyen Kepezspor sevdalılarına da teşekkür ediyorum. Bu galibiyette onlarında emekleri çok fazla." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Kepezspor, Malatya Arguvanspor'u 1-0 yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement