Kemal Çoşkunöz Turnuvası'nda Şampiyonlar Belli Oldu - Son Dakika
Spor

Kemal Çoşkunöz Turnuvası'nda Şampiyonlar Belli Oldu

Kemal Çoşkunöz Turnuvası\'nda Şampiyonlar Belli Oldu

Kemal Coşkunöz Açık Eskrim Turnuvası'nda Bayanlarda Ukraynalı sporcu Galyna Pundyk, erkeklerde ise Türkiye'den İbrahim Ahmet Ant birinci oldu.

12.10.2013 10:35  Güncelleme: 10:34

4'üncü Uluslararası Kemal Coşkunöz Açık Eskrim Turnuvası'nda Bayanlarda Ukraynalı sporcu Galyna Pundyk, erkeklerde ise Türkiye'den İbrahim Ahmet Ant birinci oldu.

Coşkunöz Holding'in kurucusu Merhum Kemal Coşkunöz adına düzenlenen 4'üncü Uluslararası Kemal Coşkunöz Açık Eskrim Turnuvası'nda Dünya, Olimpiyat ve Avrupa şampiyonları mücadele etti. 9 ülkeden 48 sporcunun yer aldığı turnuvanın açılış töreninde konuşan Coşkunöz Spor Kulübü Başkanı Mehmet Besler, Dünya şampiyonlarının olduğu ortamda genç sporcuların kendilerine çok şey katma fırsatı bulduklarını söyledi. Türkiye Eskrim Federasyonu Başkanı Müminhan Bilgin ise "Bu yıl Bursa'da kılıç branşında büyük bir şov var. Turnuvanın kalitesi, estetiği üst düzeyde olacak" dedi.

BÜYÜK HEYECAN YAŞANDI

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Süleyman Şahin de eskrime yaptığı destek nedeniyle Coşkunöz Holding'e teşekkür etti. Kılıç dalında düzenlenen turnuvada, erkeklerda Türkiye'den İbrahim Ahmet Ant altın madalyanın sahibi oldu. Gümüş madalyayı Yunanistan'dan Dimitrios Kafataridis, Türk sporcular Hakan Akgün ile Enver Yıldırım da üçüncülük madalyasını aldı. Bayanlarda altın Büyükler Avrupa Üçüncüsü de olan Ukraynalı sporcu Galyna Pundyk'in oldu. İkincilik madalyasını Macar Anna Marton'un olurken, üçüncülük madalyaları Azeri sporcular Sevil Bunyatova ile Sabina Mikina'nın oldu. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Kemal Çoşkunöz Turnuvası'nda Şampiyonlar Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement