Keçiörengücü Forması Giyen Cihan Can'dan Hakem Özgür Yankaya'ya Tepki: Korkmasına Gerek Yoktu - Son Dakika
Spor

Keçiörengücü Forması Giyen Cihan Can'dan Hakem Özgür Yankaya'ya Tepki: Korkmasına Gerek Yoktu

Keçiörengücü forması giyen Cihan Can karşılaşmanın hakemi Özgür Yankaya'ya tepki gösterdi. Can, "Hakemler bu sene belki Galatasaray'ın üstüne oynadı ama bu maçta hakemin korkmasına gerek yoktu. Bıraksaydı da kendi oyunumuzu oynasaydık." dedi.

18.12.2018 23:02  Güncelleme: 23:07

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ikinci maçında sahasında Keçiörengücü'nü konuk etti. Sarı-kırmızılılar rakibiyle 1-1 berabere kaldı. İlk maçı deplasmanda 2-1 yenen Cim-Bom, kupada son 16 takım arasına kaldı. Galatasaray'ın golünü Yunus Akgün atarken, Keçiörengücü'nün golü Taha'dan geldi.

"BIRAKSAYDI DA KENDİ OYUNUMUZU OYNASAYDIK"

Maç sonunda konuşan Keçiörengücülü Cihan Can, "Burada güzel futbol oynamak ilk amacımızdı. Golü bulduğumuzda Galatasaray'ı neden elemeyelim diye düşündük. İlk maçta çok önemli pozisyonlar kaçırmıştık. Onları değerlendirsek farklı şeyler olabilirdi.Hakemler bu sene belki Galatasaray'ın üstüne oynadı ama bu maçta hakemin korkmasına gerek yoktu. Bıraksaydı da kendi oyunumuzu oynasaydık. İki gol oldu ve oyuncu değişiklikleri oldu ama uzatma olarak iki dakika gösterdi." dedi.

Keçiörengücü Forması Giyen Cihan Can\'dan Hakem Özgür Yankaya\'ya Tepki: Korkmasına Gerek Yoktu

Son Dakika Spor Keçiörengücü Forması Giyen Cihan Can'dan Hakem Özgür Yankaya'ya Tepki: Korkmasına Gerek Yoktu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • ben: GALATASARAYA YENİLEN HEMEN AĞLIYOR AĞLAYIN KUDURUN ZIRLAYIN :d 11 19 Yanıtla
  • Dobraadam: 100 haklı. 6 6 Yanıtla
  • Osman Gündüz: Bir gs olarak keçiören futbolcuları kutluyorum oynadıkları futbol harika ama birilerinin ağzıyla konuşmayacaksınız gs bir kaç senedir 2lig 3lig takımlarına elendi lütfen hakemler konusunda en mağdur takımız başkalarının türbünlerine oynamayın 3 7 Yanıtla
  • Saban ball: Seneye insallah 5 0 Yanıtla
  • ANDSMERO : BEŞİKTAŞA YENİLEN ZIRLIYOR HER POSİZYONDA VARA GİDİYOR YİNE AĞLIYOR BOYLE BIR TAKIMDIR GS 0 4 Yanıtla

Advertisement