Kazanan Dostluk Oldu - Son Dakika
Spor

Kazanan Dostluk Oldu

Kazanan Dostluk Oldu

Yalova Anadolu Lisesi tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen kutlama programı voleybol maçı ile son buldu.

21.05.2013 18:43

Yalova Anadolu Lisesi tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen kutlama programı voleybol maçı ile son buldu. Yalova Anadolu Lisesi ile kardeş okulu Pendik Anadolu Lisesi'nin kız voleybol takımları Yalova'da karşı karşıya geldi. Yalova Anadolu Lisesi Selçuk Ergin Spor Salonunda oynanan müsabakayı ev sahibi ekip 2-1 kazanırken maç sonunda dostluk örneği sergilendi.

Karşılaşmayı Yalova Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman, Yalova Anadolu Lisesi Müdürü Rıdvan Acar, Pendik Anadolu Lisesi Müdürü Muhammet Emin Dönmez, Pendik Anadolu Lisesi Baş Müdür Yardımcısı Türkay Koyuncu'da izledi. Müsabakaya ev sahibi Yalova Anadolu Lisesi Beyza, Ece, Gülsüm, Gözde, Ceylan ve Esra'dan oluşan kadrosu ile başlarken konuk Pendik Anadolu Lisesi ise Simge, Cansu, Merve, Derya, Çağla ve Özge'den oluşan altılısı ile filede ki müsabakada yer aldı.

3 set üzerinden oynanan dostluk maçının ilk setine Yalova Anadolu Lisesi Gülsüm ve Ceylan'ın smaçlarından kazandıkları sayılarla iyi başlarken ilerleyen bölümlerde Pendik Anadolu Lisesi Derya ve Çağla'nın sayılarıyla dengeyi sağladı. Nefesleri kesen ilk seti ev sahibi Yalova Anadolu Lisesi 25-23 kazanarak setlerde 1-0 öne geçti.

Karşılaşmanın ikinci setine ise konuk Pendik Anadolu Lisesi çok iyi başladı ve 5-0'lık bir seri yakaladı. İlerleyen bölümlerde de bu üstünlüğünü koruyan İstanbul ekibi ikinci seti 25-19 kazanarak setlerde durumu 1-1'e getirdi. Final setine iyi başlayan taraf Yalova Anadolu Lisesi oldu. Gülsüm, Ceylan ve Esra ile sayılar bulan ev sahibi ekip bu seti 15-13 karşılaşmayı da 2-1 kazanan taraf oldu. Müsabaka sonrasında yapılan ödül töreninde hem Yalova Anadolu Lisesi hem de Pendik Anadolu Lisesi voleybol takımlarına madalyalarını Yalova Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman verdi. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kazanan Dostluk Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement