Kayserispor Teknik Direktörü Oliveria - - Son Dakika
Spor

Kayserispor Teknik Direktörü Oliveria -

Kayserispor Teknik Direktörü Oliveria -

Kayserispor Teknik Direktörü Domingos Paciencia, 4-0 mağlup oldukları Kayseri Erciyesspor maçına ilişkin, "Geldiğim günden beri en kötü oynadığımız maç oldu" dedi.

02.03.2014 16:57

Kayserispor Teknik Direktörü Domingos Paciencia, 4-0 mağlup oldukları Kayseri Erciyesspor maçına ilişkin, "Geldiğim günden beri en kötü oynadığımız maç oldu" dedi.

Paciencia, maçın ardından katıldığı basın toplantısında, mağlubiyetin üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti. Kayserispor'u tebrik eden Paciencia, "Geldiğim günden beri en kötü oynadığımız maç oldu. Ortaya futbol adına hiç bir şey koyamadık. Bütün sorumluluğu üzerime alıyorum. Bizden bir şeyler bekleyenleri hayal kırıklığına uğrattık. Maalesef çok üzücü bir gün oldu" dedi.

İstifa edip etmeyeceği yönündeki soru üzerine Paciencia, görevinin başında olduğu söyledi.

Sinan Bakış ise Kayseri Erciyesspor'un kendilerinden iyi mücadele ettiğini dile getirerek, mağlubiyetten dolayı taraftarlardan özür diledi.

Nobre de kısa sürede toparlanmak istediklerini ifade ederek, "Çok üzgünüz ve kafamızı kaldırmamız gerekiyor. Sorumluluğu üzerime almamız lazım. Bu takım alt sıraları hak etmiyor" diye konuştu.

- Kayseri Erciyesspor cephesi

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ise galibiyetten dolayı futbolcularını kutladı.

Çok önemli bir galibiyet aldıklarını vurgulayan Karaman, şöyle konuştu:

"Galip geldiğimiz için mutluyuz. Diğer taraftan da Kayserispor kentin takımı. Rakibimizin de üzüntüsü paylaşıyoruz. Bir şehirde iki takım olmak düşman olmak değil, yarış yapmaktır. Galip gelince de tebrik etmektir. İlk 45 dakika istediğimiz gibi oynamadık. İlk devrenin sonlarına doğru attığımız gol bizi soyunma odasına avantajlı götürdü. Bu durum bizim ikinci yarıya iyi başlamamızı sağladı. 90 dakikaya baktığımız zaman skordan memnunuz ama oyundan memnun değiliz. Zamanla daha iyi olmaya çalışacağız."

Mandjeck de galibiyeti taraftarlara arman ettiklerini ifade ederek, "İyi bir maç çıkardık. Rakibimiz maçın maçlarında oyun kurmamıza izin vermedi. Çok iyi savunma yaptık ve hızlı hücumlara çıktık. Takım arkadaşlarımı kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Defans oyuncusu Emre Öztürk ise haklı bir galibiyet aldıklarını dile getirerek, "Rakibimizin baskı kuracağını biliyorduk. Sabırlı oynadık ve bu oyunumuzun sonucunda golleri bulduk. İnşallah galibiyet serilerine devam ederiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Kayserispor Teknik Direktörü Oliveria - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement