Kayserispor Kötü Gidişe 'Dur' Demek İstiyor - Son Dakika
Spor

Kayserispor Kötü Gidişe 'Dur' Demek İstiyor

Kayserispor Kötü Gidişe \'Dur\' Demek İstiyor

Ligde aldığı kötü sonuçlarla alt sıralarda yer alan Kayserispor'da yönetim, teknik heyet ve futbolcularla Kapadokya'da moral yemeğinde bir araya geldi.

02.11.2012 09:57

Ligde aldığı kötü sonuçlarla alt sıralarda yer alan Kayserispor'da yönetim, teknik heyet ve futbolcularla Kapadokya'da moral yemeğinde bir araya geldi. Takım kaptanı Eren Güngör, sarı-kırmızılı taraftarların umutsuzluğa kapılmamalarını isteyerek güzel günlerin kendilerini beklediğini söyledi.

Kayserispor yönetimi, takımlarının Spor Toto Süper Lig'de 3 Kasım Cumartesi günü Kardemir D.Ç Karabükspor ile kendi sahasında oynayacağı maç öncesinde teknik heyet ve futbolcular ile birlikte Nevşehir'in Avanos ilçesinde Sur Balık Restorantta düzenlenen moral yemeğinde bir araya geldi. Yemeğe Kayserispor Kulüp Başkanı Recep Mamur, Genel Menejer Süleyman Hurma, yöneticiler, Teknik Direktör Robert Prosinecki ve futbolcular katıldı. Oldukça neşeli bir ortamda geçen yemekte gazetecilerin sorularını yanıtlayan takım kaptanı Eren Güngör, sarı-kırmızılı taraftarlara umut dolu mesajlar verdi.

Son haftalarda aldıkları mağlubiyetlerin kendilerini çok üzdüğünü ve alt sıralardan kurtulmak için büyük çaba harcadıklarını söyleyen Eren Güngör, "Son haftalarda üzücü mağlubiyetler aldık. Bunları telafi etmek, bu kötü gidişatı düzeltmek bizlerin elinde. Bu yemeği birlik ve beraberliğimizi arttıracak bir moral yemeği olarak düşündük. İyi olduğunu ve iyi bir şekilde takıma yansıyacağını düşünüyorum. Takım içerisinde çok güzel bir arkadaşlık ortamımız var. Bunu sahaya yansıtmakta bir sıkıntı yaşadık. Umarım bu haftadan sonra güzel günler bizle birlikte olacak. Ligde güzel günler yaşayacağımıza inanıyorum" dedi.

Takımın Robert Prosinecki'ye henüz yeni alışabildiğini ve hocalarının yeni bir sistemle takımı sahaya sürmek istediğini ifade eden Eren Güngör, oyuncuların Teknik Direktör Prosinecki'nin kendilerine yaklaşımından memnun olduklarını vurguladı. Güngör, "Hocamızın isteklerini yeni yeni öğreniyoruz. Henüz geleli daha 10 gün oldu. Taktiklerini yeni yeni takıma oturtuyor. Topa daha fazla hakim olan bir takım yaratmaya çalışıyor. Sanırım bu hafta daha fazla çalıştıklarımızın meyvesini toplayacağımızı düşünüyorum. Şu an hocamızın bize olan ilgisi, konuşmaları, motivasyonu bizi gerçekten etkiliyor. Bu hafta inşallah sahaya yansıyacak" diye konuştu.

Kayserispor kaptanı Eren Güngör bir gazetecinin "Ligin son sıralarında yer almanız takımda bir tedirginlik, korku oluşturuyor mu?" sorusuna ise şu şekilde cevap verdi:

"Tedirginlik yok. Aldığımız sonuçları bizi alt sıralara itmiş olabilir. Ama arkadaşlarımızdan hiç kimse kötü bir sonuçtan bahsetmiyor. Bunun konuşmasını kimse yapmıyor yapamaz da. Çünkü henüz liglerin başındayız.

Bu ligde daha çok şey değişecek ve bunu değiştirecek olanda bizleriz. Tedirginlik yok ama mağlubiyetler aldığımız için takımda biraz özgüven eksikliği var. Bunu da en kolay galibiyet alarak düzeltebiliriz." - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kayserispor Kötü Gidişe 'Dur' Demek İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement