Kayserispor İlk Hazırlık Maçında Alınan Skordan Memnun - Son Dakika
Spor

Kayserispor İlk Hazırlık Maçında Alınan Skordan Memnun

Kayserispor İlk Hazırlık Maçında Alınan Skordan Memnun

İtalya'nın La Spezia Calcio takımını 5-1 yendi.

26.07.2012 13:02

Kayserispor Avusturya kampının ilk hazırlık maçında

İtalya'nın La Spezia Calcio takımını 5-1 yendi. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Kayserispor Teknik Direktörü Shota Arveladze, "Zamana bağlı olarak takım yerine oturacak. Ligin başlamasına daha üç hafta var. Oyuncular henüz hazır değil. Buna rağmen çok gol pozisyonuna girdik" dedi.

Mücadelenin ardından konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Shota Arveladze hazırlık maçı olduğunun altını çizerek, "Gol yedik. Bu hoşuma gitmedi ama sonuçta hava yardım etti. İtalyan takımı daha iyi organize oldu. Değişik oyun biçimi ile sahaya çıktılar. Kötü değildi ama daha iyi olacağız. Zamana bağlı olarak takım yerine oturacak. Ligin başlamasına daha üç hafta var. Oyuncular henüz hazır değil. Buna rağmen çok gol pozisyonuna girdik. Gol attık ancak yediğimiz gol beni çok mutlu etmedi. Devamlılık çok önemli. Bunu sağlayacağız" diye konuştu.

EREN GÜNGÖR: "GÜZEL GOLLER ATTIK"

Maçın ardından konuşan Eren Güngör ise iyi bir maç sergilendiğini belirterek, "Güzel goller attık. Oyun her zaman bizim kontrolümüzdeydi. Saha içerisinde birbirimizi daha da iyi tanıdıkça daha güzel oyun sergileyip daha fazla gol pozisyonu bulacağız. Bugün yeterince gol pozisyonuna girip güzel bir netice aldık. Bizim açımızdan güzel bir hazırlık değerlendirmesi oldu" şeklinde konuştu.

SALİH DURSUN: "KAYSERİ ŞEHRİNE GÜZEL BİR TAKIM İZLETECEĞİZ"

Güzel bir maç oynadıklarını ifade eden Salih Dursun ise, "İlk başladığımızdan bu yana kadar gösterdiğimiz gelişme bu maçta da ortaya çıktı. Bobo olsun, yeni transferlerimiz olsun, ben olayım, daha çok takıma alıştık. Güzel bir maç, güzel bir deneme oldu. İleri ki maçlarda inşallah daha ilerleyeceğini umuyoruz. İki maç daha oynayacağız Avusturya'da. Kayserispor'a, Kayseri şehrine güzel bir takım göstereceğiz. İnşallah bunu lige de yansıtırız" diye konuştu.

İlk önemli hazırlık maçını oynadıklarını ve maça iyi başladıklarını söyleyen Ömer Bayram ise, çok pozisyona girdiklerini ve defansta da açık vermediklerini belirterek, iyi bir skorla maçı kazandıklarını dile getirdi.

Tecrübeli futbolcu Emir ise, "Maç çok güzel ama bizde güzel oynadık. Moral çok iyi, devamı ligde olacak inşallah" ifadelerini kullandı.

Kayserispor'un en gözde transferlerinden olan ve maçın ilk dakikalarında gol atan Bobo ise güzel bir maç olduğunu ve 5-1 kazandıklarını söyleyerek, "İnşallah biz başaracağız" diye kaydetti. - SEEFELD

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kayserispor İlk Hazırlık Maçında Alınan Skordan Memnun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement