Kayserispor'da Sakat Oyuncular Düşündürüyor - Son Dakika
Spor

Kayserispor'da Sakat Oyuncular Düşündürüyor

Kayserispor\'da Sakat Oyuncular Düşündürüyor

Sarı kırmızılı ekipte, sakatlıkları süren oyuncular Bobo, Mert Nobre ve Marko Simic'e, Jaja ile Zurab'ın da eklenmesi teknik heyeti zor durumda bıraktı

16.09.2013 15:45

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'da sakatlıkları süren oyuncular Bobo, Mert Nobre ve Marko Simic'e, Jaja ile Zurab'ın da eklenmesi teknik heyeti düşündürüyor.

Sarı-kırmızılı ekipte, antrenmanda sakatlanan Jaja ile dün yapılan Gençlerbirliği maçının 20. dakikasında sakatlık sonucu oyundan çıkan Zurab ile sakat futbolcu sayısı 5'e çıktı.

Takımda ilk 11'de oynayabilecek kapasitede olan bu oyuncuların sakatlanması teknik direktör Robert Prosinecki'yi zor durumda bıraktı.

Bobo, Nobre ve Simic'in Trabzonspor maçına yetişmelerinin zor olduğu öğrenilirken Jaja ve Zurab'ın bu karşılaşmada oynayabilmeleri için sağlık ekibinin yoğun şekilde çalıştığı bildirildi.

Geçen sezon ligde attığı 18 golle Kayserispor'a büyük katkı sağlayan Brezilyalı oyuncu Bobo ile geçtiğimiz sezon devre arasında takıma katılan ve stoperde Zurab ile uyumlu bir görüntü sergileyen Simic, Prosinecki'nin vazgeçmediği futbolcuların başında yer alıyordu. - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Kayserispor'da Sakat Oyuncular Düşündürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement