Kayserispor Başkanı Ali Çamlı Görevini Bırakmayacak - Son Dakika
Spor

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı Görevini Bırakmayacak

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı Görevini Bırakmayacak

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, görevini bırakmayacağını ve mücadelesini sürdüreceğini belirtti. Çamlı, aldığı nefesin ve huzurlu günlerin borcunu ödemek için bu görevi yaptığını ifade etti. Bırakıp kaçmanın kendisine yakışmadığını söyleyen Çamlı, bir işi üstlendiyse sonuna kadar mücadele etmeyi bilmek gerektiğini vurguladı.

11.08.2023 09:08

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, sarı kırmızılı takımdaki görevini bir gün bırakacağını dile getirerek, "Şu an bırakıp kaçmak bana yakışmaz" dedi.

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, sarı kırmızılı takımdaki görevini ne zaman bırakacağına dair açıklama yaptı. Başkan Çamlı, "Bende bu şehirde aldığım nefesin, huzurlu günlerin borcunu ödemek için bu görevi yapıyorum. Buralarda baki, kalıcı değiliz. Buralarda 30-40 yıl görev yapmak doğru değil. Bir görevi doğru düzgün yapıp, bayrağı da zamanında teslim etmeyi bilmek lazım" dedi.

Başkan Ali Çamlı, "Bana bırakmam yönünde telkinler geliyor ama ben pes etmem. Benim karakterimdeki birine bırakıp kaçmak yakışmaz. Bir işi üstlendiysek, bir noktaya getirene kadar mücadelemizi sürdürmeliyiz" ifadelerini kullandı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kayserispor Başkanı Ali Çamlı Görevini Bırakmayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement