Karşıyaka, transfer çalışmalarına başladı - Son Dakika
Spor

Karşıyaka, transfer çalışmalarına başladı

Karşıyaka, transfer çalışmalarına başladı

TFF 3. Lig takımı Karşıyaka, Belediye Kütahyaspor'dan Erdinç Çepoğlu ve 52 Orduspor'dan Sefa Küpeli ile sözleşme imzaladı. Yılmaz Ceylan ve Fatih Taşdelen de takımda kaldı. Enes Nalbantoğlu'ndan ise vazgeçildi.

27.06.2023 12:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
p>Transfer çalışmalarına başlayan TFF 3'üncü Lig ekibi Karşıyaka, Belediye Kütahyaspor'dan daha önce anlaştığı 33 yaşındaki stoper Erdinç Çepoğlu'nun yanı sıra 52 Orduspor'dan orta saha oyuncusu Sefa Küpeli ile de sözleşme imzaladı. Erdinç 1 yıllık sözleşme imzalarken, Galatasaray altyapısından yetiştikten sonra Menemen FK, Manisa FK, 24 Erzincanspor, Van Spor, Ofspor ve 52 Orduspor'da forma giyen 29 yaşındaki Sefa'yla 2 yıllık kontrat yapıldı. Sefa geçen sezon ligde 31 maçta 6 gol, 5 asistle oynadı. Yeşil-kırmızılı ekip daha önce el sıkıştığı Iğdır FK'dan sol kanat Enes Nalbantoğlu'ndan ise vazgeçti.

FATİH VE YILMAZ KALDIİç transferin de startını veren Karşıyaka, geçen sezon devre arasında alınıp sözleşmesi devam eden sol kanat Yılmaz Ceylan'la yuvada kalması için yeniden el sıkıştı. Kaf-Kaf, 1.5 sezondur takımda forma giyerek sözleşmesi biten golcü Fatih Taşdelen'le de son anda tekrar anlaştı. Futbol şubesiyle yaptığı ilk görüşmede anlaşma sağlayamayan 27 yaşındaki yıldız, Başkan Turgay Büyükkarcı'nın devreye girmesiyle takımda kaldı. Sözleşme yenileyecek santrfor Kaf-Kaf'ta 2021-2022'de yarım sezonda 8 gol, geçen sezon ise 12 gol attı.


Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Karşıyaka, transfer çalışmalarına başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement