Karga Burunlu Ibrahimovic - Son Dakika
Spor

Karga Burunlu Ibrahimovic

Karga Burunlu Ibrahimovic

Joey Barton Zlatan Ibrahimovic'in burnuyla alay etti.

01.03.2013 14:51  Güncelleme: 15:16

Fransa Kupası 11. tur Marsilya - PSG maçında Marsilyalı İngiliz futbolcu Joey Barton bir pozisyonda tartıştığı Zlatan Ibrahimovic'e eliyle koca bir burnu olduğunu göstererek ünlü futbolcunun burnuyla dalga geçti.

PSG MARSİLYA'YI AFFETMEDİ

Ligue 1'in iki şampiyonluk adayını karşı karşıya getiren ve Le Classique olarak adlandırılan maçta Paris Saint-Germain, Marsilya'yı 1-0 mağlup etti ve zirvedeki yerini korudu.

Maça ev sahibi çok iyi girdi. 11. dakikada gelişen atakta Moura'nın şutu N. N'Koulou'ya çarparak yön değiştirdi ve kaleciyi yanıltıp ağlarla buluştu. Bu golle PSG maçta 1-0'lık üstünlük yakaladı.

Marsilya golden sonra toparlandı. 30. dakikada Kadir'in yakaladığı pozisyonda Sirigu başarılıydı. 42. dakikada Gignac'ın kaleye gönderdiği şutu PSG kalecisi çok iyi bir refleksle çıkardı. İlk yarı 1-0 tamamlandı.

İkinci yarıyla birlikte karşılıklı ataklar devam etti. 47. dakikada Veratti'nin hatasında Valbuena mutlak bir şans yakalarken, maçın yıldızı Sirigu golü önlemeyi başardı.

52. dakikada ise Javier Pastore, Lavezzi'nin yaptığı ortada topa dokundu ama bu defa Mandanda kalesinde devleşen isim oldu. Sadece iki dakika sonra Gignac'ın muazzam şutunda Sirigu bir kez daha kalesini gole kapattı.

69. dakikada Lavezzi çok müsait bir durumda topu çerçeveden geçirmeyi başaramazken takımını ikinci golden etti. 74'te Valbuena'nın ortasında Ayew'in kafa vuruşunu Sirigu ve Armand çizgiden çıkardılar.

76. dakikada PSG'nin yeni transferi David Beckham, Javier Pastore'nin yerine oyuna girdi. 82'de Marsilya, Valbuena ile bir fırsatı daha heba etti.

Maçın son dakikasında Beckham'ın pasıyla başlayan atakta Zlatan Ibrahimovic topu filelere yollayarak maçtaki son sözü söyledi ve PSG mücadeleden 2-0 galip ayrıldı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Karga Burunlu Ibrahimovic - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement