Kardemir Karabükspsor'da Altınordu Hazırlıkları Başladı - Son Dakika
Spor

Kardemir Karabükspsor'da Altınordu Hazırlıkları Başladı

Kardemir Karabükspsor\'da Altınordu Hazırlıkları Başladı

PTT 1. Lig’in 6. haftasında sahasında Altınorduspor’u konuk edecek olan Kardemir Karabükspor hazırlıklara başladı.

24.09.2015 20:58

PTT 1. Lig'in 6. haftasında sahasında Altınorduspor'u konuk edecek olan Kardemir Karabükspor hazırlıklara başladı.

Hasan Doğan Tesisleri'nde teknik direktör Hüseyin Kalpar yönetiminde çalışmalara başlayan kırmızı-mavili ekipte teknik heyet ve futbolculara idman öncesi birbirleri ile bayramlaştı. Simon Zenke, saha kenarında duran genel menajer Seyit İçgül'ün elini öperek bayram harçlığı istedi. İçgül, Zenke'ye 20 TL bayramlık harçlığı verdi.

Yaklaşık 1.5 saat süren idmanda futbolcular düz koşu ve 5'e 2 çalışma yaparken, sakatlığı bulunan Ergün Teber ise takımdan ayrı koştu.

"LİGE DAMGA VURACAĞIZ"

Genel menajer Seyit İçgün, geçen hafta deplasmanda Kayseri Erciyesspor maçını kazandıkları için mutlu olduklarını kaydederek, milli maç arası sonrası takım kimliğinin çok daha iyi olacağını söyledi. Ligde kolay maç yok ve önemli olan oradan galip gelmekti diyen İçgül, "Bundan sonra en büyük hedefimiz içeride puan kaybetmemek. İçerdeki maçları aldığımızda ileri ki zamanlar için çok daha rahat olacağız. Yeni bir takımız, sıkıntılarımız var. Hep bir arada çalışamadık. Ümit ediyoruz ki, Adana Demirspor maçından sonra milli maç alığı var. Ondan sonra gerçek takım kimliğinin çok daha iyi olacağını düşünüyoruz. İyi oynamadan kazanmak da zor bir şey aslında. Zoru aştıktan sonra iyi oynarsak çok daha rahat kazanacağız. Takımımız oturuyor. 25 kişilik kadro kim oynasın oynamasın çok büyük sorun olmayacak kadroya sahibiz. Hocamızın verdiği talimatları yerine getirdiği zaman bu takım biraz daha bu lige damga vuracaktır" diye konuştu. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kardemir Karabükspsor'da Altınordu Hazırlıkları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement