Kardemir Karabükspor'dan Süleyman Abay Tepkisi - Son Dakika
Spor

Kardemir Karabükspor'dan Süleyman Abay Tepkisi

Kardemir Karabükspor\'dan Süleyman Abay Tepkisi

Kardemir Karabükspor Asbaşkanı ve Basın sözcüsü Ahmet Gölbek, hafta sonu oynayacakları Trabzonspor maçına atanan hakem Süleyman Abay’a tepki göstererek, "Bize karşı nedenini bilemediğimiz ve bir türlü çözemediğimiz olumsuz bir tutumu var" dedi.

12.02.2014 18:20

Kardemir Karabükspor Asbaşkanı ve Basın sözcüsü Ahmet Gölbek, hafta sonu oynayacakları Trabzonspor maçına atanan hakem Süleyman Abay'a tepki göstererek, "Bize karşı nedenini bilemediğimiz ve bir türlü çözemediğimiz olumsuz bir tutumu var" dedi.

Gölbek, yaptığı yazılı basın açıklamasında, "Hemen her müsabaka sonrasında hakem hataları gündemin ilk sırasına oturuyor. Kardemir Karabükspor olarak, çok değerli rakibimiz Trabzonspor ile oynayacağımız müsabaka için oynamadan günler öncesinde bir uyarıda bulunmak istiyoruz. Kardemir Karabükspor - Trabzonspor maçını yönetmek üzere, orta hakem olarak Süleyman Abay atanmış bulunuyor ve Abay'ın, bize karşı, nedenini bilemediğimiz ve bir türlü çözemediğimiz olumsuz bir tutumu var. 23.11.2012 Mersin İdmanyurdu takımı zor durumda ve bir çıkış arıyor, deplasmanda oynadığımız maçın 55. dakikasında futbolcumuz İshak hiç yoktan kırmızı kartla oyun dışı bırakıldı ve müsabakayı kaybettik. 16.03.2013 Gençlerbirliği müsabakasının hemen başlarında futbolcumuz Anıl hiçbir pozisyonu yokken 42. dakikada kırmızı kartla oyun dışı bırakıldı ve müsabakayı kaybettik. Gençlerbirliği o süreçte hayli zor bir durum yaşıyordu. 4.10.2013'te kendi evimizde Bursaspor maçı oynarken yine Süleyman Abay, 28. dakikada futbolcumuz Samba Sow'u kırmızı kartla oyun dışı bıraktı ve tesadüf Busaspor'un krizli günlerine denk gelen bu müsabakayı da kaybettik. Şimdi, çok değerli ve Türk futboluna önemli katkılar yapmış olmasına rağmen, bu sezon süper ligde kötü bir gidiş sergileyen Trabzonspor ile kendi evimizde oynayacağımız müsabakayı Süleyman Abay yönetecek. Çok kıymetli rakibimizin içinde bulunduğu bu kötü günlerden kurtulması için hiçbir kurumun, kuruluşun, kişinin himmetine muhtaç olmadığını elbet ki biliyoruz, bilecek erdemimiz var. Buna rağmen, kimsenin durumdan vazife çıkartmak hevesine kapılmaması için bu uyarıyı yapmakta ve adil, ön yargılardan uzak, tarafsız bir müsabaka yönetimi beklediğimizi duyurmak, sergilenebilecek olumsuz tutumları, tavırları dikkate alarak, bu açıklamayı yapmakta yarar görüyoruz" ifadelerini kullandı. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kardemir Karabükspor'dan Süleyman Abay Tepkisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement