Kardemir Karabükspor'da Olağanüstü Kongreye Doğru - Son Dakika
Spor

Kardemir Karabükspor'da Olağanüstü Kongreye Doğru

Kardemir Karabükspor\'da Olağanüstü Kongreye Doğru

Çelik İş Sendikası Genel Başkanı Gül: "Sendika olarak bize emanet edilen Kardemir Karabükspor'a her zaman destek olacağız"

27.06.2013 19:52

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un sponsorlarından olan Çelik-İş Sendikası'nın Genel Başkanı Ali Cengiz Gül, "Sendika olarak bize emanet edilen Kardemir Karabükspor'a her zaman destek olacağız" dedi.

Gül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kardemir Karabükspor'un olağanüstü kongreye gittiğini, takımın ana sponsoru olan Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları'nın (KARDEMİR) takıma destek vermek zorunda olduğunu söyledi.

Fabrikanın yönetiminde olan bazı ailelerin takımın yönetiminde olmak istemediği yönünde söylentilerin yayıldığına dikkati çeken Gül, şöyle konuştu:

"Bu aileler takıma desteğini sürdürmelidir. Karabük, takımı ile tanınıyor. Sendikamızın efsane başkanı rahmetli Metin Türker, ölmeden önce bize KARDEMİR'i, sendikayı ve Kardemir Karabükspor'u emanet etti. Biz bu 3 unsura sahip çıkacağız. Sendika olarak bize emanet edilen Kardemir Karabükspor'a her zaman destek olacağız. Fabrikanın yönetimindeki Yolbulan ve Güleç aileleri eleştiriler ile zaman zaman sıkıntı çekiyor. Ancak bu aileler takımda olmalı. Kamuoyu oluşturarak bunu sağlamalıyız. Yoksa büyük bütçelerin döndüğü ligde takım sıkıntıya düşer."

Sendikalarına üye işçilerin takıma ödediği aidatların devam edeceğini belirten Gül, "Karabük'ün bir vizyonu olan Karabükspor'un başarısı hepimizi sevindiriyor. Karabükspor Türkiye'de çok sempatik bir takım. Bu takım işçi takımı olarak biliniyor" diye konuştu.

Gül, 29 Haziran'da yapılacak kongrede kentin takımına sahip çıkacağına da inandığını sözlerine ekledi. - Karabük

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Kardemir Karabükspor'da Olağanüstü Kongreye Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement