Karaman'dan Kasımpaşa Uyarısı - Son Dakika
Spor

Karaman'dan Kasımpaşa Uyarısı

Karaman\'dan Kasımpaşa Uyarısı

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Kasımpaşa maçının çok önemli olduğunu belirtti.

20.03.2013 17:02  Güncelleme: 17:14

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, zirve yolunda Kasımpaşa maçının çok önemli olduğunu belirterek, "Kasımpaşa kilit maç olacak. Futbolcularımdan en az hata ile oynamalarını istiyorum. Bu maç bizim için 6 puan değeri taşıyor" dedi.

Bursaspor, Kasımpaşaspor karşılaşmasının hazırlıklarını Özlüce'de sürdürdü. Teknik Direktör Hikmet Karaman nezaretinde gerçekleşen antrenman yaklaşık 2 saat sürdü. Tecrübeli teknik adam, oyuncularını en az hata ile oynamaları konusunda uyardı. Takım ruhunun önemine dikkat çeken Hikmet Karaman, oyuncularından sahada basmadık nokta bırakmamalarını, rakibe nefes aldırmamaları gerektiğini söyledi.

Topla yapılan ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 8'e 8 ve 4'e 4 oyun çalışması ile devam etti. Tuncay Şanlı ise antrenmanda hırslı görüntüsüyle dikkat çekti

Son bölümde ise yeşil beyazlı ekip, yardımcı antrenör Teoman Eren nezaretinde, stretching çalışması gerçekleştirdi. Milli takımlarda bulunan Maurice Edu, Serdar Aziz ve Musa Çağıran'da antrenmanda yer almadı.

Bursaspor, bugün akşam saatlerinde yapacağı günün antrenmanla çalışmalarını sürdürecek.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Karaman'dan Kasımpaşa Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement