Karabüksporlu Lua Lua'ya Ceza Verilecek - Son Dakika
Spor

Karabüksporlu Lua Lua'ya Ceza Verilecek

Karabüksporlu Lua Lua\'ya Ceza Verilecek

Kardemir Karabükspor Asbaşkanı Ahmet Gölbek, Trabzonspor maçının ikinci yarısında oyundan alınmasına sinirlenerek formasını yere atan Lua Lua'ya gerekli cezayı vereceklerini söyledi.

16.09.2013 16:18

Kardemir Karabükspor Asbaşkanı Ahmet Gölbek, Trabzonspor maçının ikinci yarısında oyundan alınmasına sinirlenerek formasını yere atan Lua Lua'ya gerekli cezayı vereceklerini söyledi.

Ahmet Gölbek, cumartesi akşamı deplasmanda oynadıkları Trabzonspor maçının 64'üncü dakikasında yerini Yiğit İncedemir'e bırakan Lua Lua'nın formasını çıkarıp yere atarak doğrudan soyunma odasının yolunu tutmasının cezasız kalmayacağını söyledi. Kimsenin formasını yere atamayacağını belirten Gölbek, "Camiamızdan ve taraftarımızdan özür dileyecek. Yaptığı hareket hoş karşılanamaz. Hangi oyuncumuz olursa olsun cezasını alır" dedi. Ahmet Gölbek, Trabzonspor maçında hakemin takdir haklarını rakipten yana kullandığını ifade ederken de şunları söyledi:

"Maçın başında bize göre net bir penaltımız verilmedi. İkili mücadeleler de takdir hakkını rakipten yana kullandı. Tabi yenilgimizi tamamen hakeme de bağlamıyoruz. İstediğimiz oyunu oynayamadık. Fazla gol pozisyonu olmayan maçta yaptığımız bir hata, maçı kaybetmemize sebep oldu. Bu yenilgiden ders çıkartarak bu hafta sahamızda oynayacağımız Kayseri Erciyesspor maçına konsantre olacağız."

Cuma akşamı sahalarında karşılaşacakları Kayseri Erciyesspor maçını kazanmak istediklerini vurgulayan Ahmet Gölbek, "Sahamızda oynadığımız iki maçı da kazanmasını bildik. Yine kazanmak istiyoruz. Özellikle sahamızdaki maçlarımızı kazanmak bizim için çok önemli" diye konuştu.

LUA LUA ÖZÜR DİLEDİ

Lua Lua ise twitter'dan davranışı için özür diledi, "Davranışlarım için özür dilerim. Bu bir hatadır ve pişman olduğum bu alışkanlık, tekrarlanmayacak" dedi. - K

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Karabüksporlu Lua Lua'ya Ceza Verilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement