Karabükspor Galibiyet Serisi Yakalamak İstiyor - Son Dakika
Spor

Karabükspor Galibiyet Serisi Yakalamak İstiyor

Karabükspor Galibiyet Serisi Yakalamak İstiyor

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Sanica Boru Elazığspor maçını kazanmak istediklerini söyledi.

23.08.2013 12:29  Güncelleme: 12:40

Kardemir Karabükspor teknik direktörü Tolunay Kafkas, Sanica Boru Elazığspor maçını kazanmak istediklerini belirtti, "Galibiyet serisi yakalamak istiyoruz" dedi.

ERDEM'E DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Karabükspor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Sanica Boru Elazığspor maçının hazırlıklarını bugün yaptığı çalışmayla sürdürdü. Antrenmanda 29 yaşına giren defans oyuncusu Erdem Özgenç arkadaşlarının sürprizi ile karşılaştı. Takım arkadaşları Erdem Özgenç'i un ve yumurta yağmuruna tuttular.

"KOLAY MAÇ OLMAYACAK"

Antrenmanın bitiminde zor bir maça çıkacaklarını belirten Tolunay Kafkas, müsabakanın çok zor geçeceğini belirken şunları söyledi:

"Elazığspor'da çok beğendiğim oyuncular var. Geçen yıl bu ligin flaş takımlarından bir tanesiydi. Biz moralliyiz. Galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz. İlk maçlarını kaybettiler. Ligin başlangıcında bunlar çok olağan şeyler. Lige nasıl başladığınız değil, nasıl bitirdiğiniz önemli. İki takımın şansını eşit olarak görüyorum. Aslında tüm maçları dışarıda da oynasak, içeride de oynasak şanslar eşit."

Tolunay Kafkas, iyi yolda olduklarını, her takımın hem eksilerinin hem artıları olduğunu hatırlatırken şunları söyledi:

"İyi yoldayız ama bu bize yetmez. Daha iyi olmak için daha çok çalışmak lazım. Bu takım geçen sezon büyük takımları yendi. Daha sonra çok büyük sıkıntılar yaşadı. Son maçta kümede kaldı. Onun için geçen sezon yaşanan sıkıntıları yaşamamak için her maçı aynı şeklide oynama gayreti içinde olacağız. Daha ilk maçımızı oynadık. Olumlu olumsuz yorumları bir kenara bırakmalıyız. Daha ilk haftalar. Ama Karabükspor iyi bir yolda, diyebiliriz. Her sene Avrupa kupalarına katılabilecek bir duruma geleceğiz. Bunun için çalışmalarımızı sürdüreceğiz."

"PEDERSEN ÇOK İYİ BİR OYUNCU"

Transfer konusuna da değinen Tolunay Kafkas, sağ kanatta santrafor İlhan'ı bazı zorunluluklardan dolayı oynattıklarını anlatırken şu açıklamayı yaptı:

"Kenar oyuncusuna ihtiyacımız vardı, onu da çok önemli bir oyuncu ile doldurduk. Blackburn Rovers'da oynayan Pedersen ile anlaştık. 9 yıl Blackburn Rovers'da oynadı. Önemli bir oyuncu. Kendisini seyrettim. Özellikleri olan bir oyuncu. Umarım Karabükspor'a faydalı olur. Yabancı bir santrforu da en kısa zamanda takıma kazandıracağız." - K

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Karabükspor Galibiyet Serisi Yakalamak İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement