Karabükspor'dan Elazığspor'a Sert Cevap - Son Dakika
Spor

Karabükspor'dan Elazığspor'a Sert Cevap

Karabükspor\'dan Elazığspor\'a Sert Cevap

Kardemir Karabükspor, Elazığspor’un açıklamasına cevap vererek, “Yiğit İncedemir tüm diğer futbolcularımız gibi futbolun yatarak değil, ayakta kalıp mertçe mücadele edilerek oynandığı gerçeğiyle davranmıştır” ifadeleri kullanıldı.

03.02.2014 19:39

Kardemir Karabükspor, Elazığspor'un açıklamasına cevap vererek, "Yiğit İncedemir tüm diğer futbolcularımız gibi futbolun yatarak değil, ayakta kalıp mertçe mücadele edilerek oynandığı gerçeğiyle davranmıştır" ifadeleri kullanıldı.

Karabükspor'un resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Elazığspor Kulübü'nün Pazar günü oynanan Kardemir Karabükspor-Elazığspor karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamayı üzülerek okumuş bulunmaktayız. Her ne kadar açıklamanın hedefi doğrudan doğruya Kardemir Karabükspor olmayıp müsabaka hakemleri ve TFF'ye yönelik olsa da, özellikle futbolcumuz Yiğit İncedemir'i hedef alan yakışıksız ifadeler bizi bu açıklamayı yapmaya sevk etmiştir. Yiğit İncedemir tüm diğer futbolcularımız gibi futbolun yatarak değil ayakta kalıp mertçe mücadele edilerek oynandığı gerçeğinden hareketle davranmıştır. Yiğit İncedemir, adı gibi yiğitçe mücadele eden, yüreğiyle oynayan 'adam gibi adam' tanımının en çok yakıştığı sporculardan biridir. Her şeyden öte birinci sınıf bir insandır. Haksızlık edebiyatı yapanların, Elazığ'da birinci yarıda oynadığımız Elazığspor-Karabükspor maçının son dakikalarında futbolcumuz Sebastian Puygreiner'in temas dahi etmediği Serdar Gürler'in beli kırılmışcasına kendisini yere atarak kazandıkları penaltıyla hak etmeden aldıkları bir puan sonrasında da konuşmalarını beklerdik. Kardemir Karabükspor ligin en 'fair' takımlarından birisidir, öyle davranmaya da devam edecektir" denildi. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Karabükspor'dan Elazığspor'a Sert Cevap - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • alper arslan: inşallah sizin başınıza da gelirde ELAZIĞSPOR u anlarsınız yazık çok yazık karabük... 0 0 Yanıtla

Advertisement