Karabükspor'da Birol Hikmet ve Erdem Özgenç Sözleşme Yeniledi - Son Dakika
Spor

Karabükspor'da Birol Hikmet ve Erdem Özgenç Sözleşme Yeniledi

Karabükspor\'da Birol Hikmet ve Erdem Özgenç Sözleşme Yeniledi

Kardemir Karabükspor, iç transfer çalışmaları kapsamında Erdem Özgenç ve Birol Hikmet'in sözleşmelerini 2'şer yıl uzattı.

26.06.2012 20:41

Kardemir Karabükspor, iç transfer çalışmaları kapsamında Erdem Özgenç ve Birol Hikmet'in sözleşmelerini 2'şer yıl uzattı.

Metin Türker Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde yönetim kurulu üyesi ve transfer komitesi üyesi Murat Malkoç, iç transfer çalışmalarının devam ettiğini ve Birol Hikmet ve Erdem Özgenç'in sözleşmelerini 2'er yıl uzattıklarını söyledi. Malkoç, "Birol Hikmet 3 yıldır takımımıza katkıları olan ve bizim için de çok değerleri olan bir oyuncu. Önümüzdeki sezonda Kardemir Karabükspor ailesinin bireyi olarak hizmetlerine devam edecek ve geçtiğimiz sezonlardan daha fazla katkı sağlayacağını düşünüyorum" dedi.

Tecrübeli futbolcu Birol Hikmet ise şunları söyledi: "3 yıldır Karabükspor'dayım. 4. sezonda da burada olmaktan çok mutluyum. İnşallah daha uzun süreler burada kalırım. Hep beraber daha çok başarılar elde ederiz. İnşallah bu imza iki tarafa da hayırlı olur; Allah utandırmaz." - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Karabükspor'da Birol Hikmet ve Erdem Özgenç Sözleşme Yeniledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement