Kaptan Cernat: 3 Puan Yolumuzu Açacak - Son Dakika
Spor

Kaptan Cernat: 3 Puan Yolumuzu Açacak

Kaptan Cernat: 3 Puan Yolumuzu Açacak

PTT 1. Lig ekibi Çaykur Rizespor'un takım kaptanı Florin Cernat, puan kaybetmeden yollarına devam edeceklerini söyledi.

01.02.2013 15:17  Güncelleme: 15:20

PTT 1'inci Lig ekibi Çaykur Rizespor'un takım kaptanı Florin Cernat, puan kaybetmeden yollarına devam edeceklerini iddia etti, " Tavşanlı'dan 3 puanla dönmemiz, yolumuzu açacak" dedi.

Çaykur Rizespor'un devre arasındaki ilk transferi olan Florin Cernat, Tavşanlı Linyitspor maçına 3 puan için çıkacaklarını söyledi. Lig'in ikinci yarısına galibiyetle başladıklarını ancak ardından hesapta olmayan bir mağlubiyet aldıklarını ifade eden kaptan Cernat, şunları söyledi:

"ZOR VİRAJ"

"Herkesin beklentisinin büyük olduğunu biliyoruz. Geçen haftayı hem bizi hem de camiayı şok eden bir şekilde kapattık. Ancak çabuk toparlandık ve Tavşanlı maçına en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Pazar günü deplasmanda Tavşanlı ile başlayacak seride daha sonra sahamızda Göztepe ve dışarıda Samsunspor'la karşılaşacağız. Lig'de kalma mücadelesi veren bu takımlara karşı üst üste önemli sınavlar vereceğiz. Tehlikeli ve zor bir viraja gireceğiz. Artık puan kaybetmeye tahammülümüz yok. Tavşanlı'dan 3 puanla dönmemiz yolumuzu açacak. Şubat ayında bizi çok zorlu bir trafik bekliyor. Önceliğimiz de oynayacağımız ilk maç olan Tavşanlı Linyitspor karşılaşması. Önce bu maçı kazanıp sonra diğerlerine bakacağız."

MEHMET AL SAKATLANDI

Tavşanlı Linyitspor maçı hazırlıklarını Eskişehir'de sürdüren Çaykur Rizespor'da Mehmet Al sakatlandı. İstanbul'da fıtık ameliyatı olan Al'ın en az 5 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi. Çaykur Rizespor'da saha öncede Ousman Jallow ve Uche Kalu'nun sakatlıkları nedeniyle sözleşmeleri askıya alınmıştı.

FOTOĞRAF - Rize

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Kaptan Cernat: 3 Puan Yolumuzu Açacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement