Kanarya ağır yaralı! Fenerbahçe, deplasmanda Sivasspor ile 2-2 berabere kaldı - Son Dakika
Spor

Kanarya ağır yaralı! Fenerbahçe, deplasmanda Sivasspor ile 2-2 berabere kaldı

Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında EMS Yapı Sivasspor ile deplasmanda karşılaşan Fenerbahçe, sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı. Şampiyonluk yarışında ağır bir yara alan sarı-lacivertlilerin lider Galatasaray arasındaki puan farkı 4'e çıktı.

22.04.2024 22:03  Güncelleme: 23:52

Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında EMS Yapı Sivasspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Karşılıklı gollerin atıldığı karşılaşma 2-2 beraberlikle tamamlandı.

FRED'DEN EFSANE GOL

İlk yarı boyunca Sivasspor savunmasını açamayan Fenerbahçe'nin imdadına Fred yetişti. Brezilyalı yıldız, 45+2. dakikada ceza sahası dışından attığı müthiş golle takımını 1-0 öne geçirdi ve karşılaşmanın ilk yarısı da bu skorla tamamlandı.

Kanarya ağır yaralı! Fenerbahçe, deplasmanda Sivasspor ile 2-2 berabere kaldı

KOITA SKORU EŞİTLEDİ

Sivasspor, müsabakanın 57. dakikasında Fode Koita'nın golüyle beraberliği yakaladı. Koita'nın şutunda Dominik Livakovic topa müdahale etse de ağlara gitmesine engel olamadı ve skor 1-1'e geldi.

Kanarya ağır yaralı! Fenerbahçe, deplasmanda Sivasspor ile 2-2 berabere kaldı

İRFAN CAN TEKRAR ÖNE GEÇİRDİ

Fenerbahçe, beraberlik golünün ardından ataklarını sıklaştırdı.80. dakikada İsmail'in açtığı ortada penaltı noktasında boş kalan İrfan Can Kahveci, topu gelişine ve düzgün bir vuruşla ağlara gönderdi.

Kanarya ağır yaralı! Fenerbahçe, deplasmanda Sivasspor ile 2-2 berabere kaldı

RAY MANAJ SKORU BELİRLEDİ

Sivasspor'da Ray Manaj, 90. dakikada uzun VAR incelemesinin ardından kazanılan penaltıyı gole çevirdi ve skoru 2-2'ye getirerek karşılaşmanın sonucunu belirledi.

Son Dakika Spor Kanarya ağır yaralı! Fenerbahçe, deplasmanda Sivasspor ile 2-2 berabere kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (51)

  • Ender Kervancıoğlu: 11 yıldır şampiyon olamayan ezikbahçe. Türkiyenin en büyüğü Galatasarayın önünde saygıyla eğilip diz çökün. 836 93 Yanıtla
    Galatasaray Spor kulübü: Zafer koç utandırma şunları ligden falan çekilirler mazallah:))) 39 12 Ali Arslan: Zafer,bak kim büyük zaten anlatıyorlar, hepsinin ağzında FB var,kendi takımları bu kadar ağızlarına yok,biri 10. Yılı 11 yapmış diğeri şampiyonlugu ilan etmiş, henüz bitmedi belki haftaya başka birşey konuşacağız add deplasmanında, bizle maçları var,son haftaya kalacak Konya durumu o deplasman var,tek takildigim, hiçbir iddaasi olmayan Sivaslı oyunculari maç bitimi çılgınlar gibi sevinmeleri, olmayan penaltıya bir tek gs li değildi dememiş ama bunu zaten beklemiyoruz 10 33 zafer koc: Ali Aslan vardı nerede kaldı yorum yapmamış. Onun yorumlarını okumak için bu siteye geliyorum. 20 5 Ali Arslan: Ali adaş FB liler yerindede siz yerinizde değilsiniz:) 8 13 Ali Arat: ali arslan kayipppp 10 5 YAŞAR Yıldız: şikeyle Şaibeyle gelen şampiyonların önünde diz çökülmez anca lanet okunur 1 1
  • Mevlut Turmus: Denizler ardina satilmis bir takimi sampiyon yapma meraklisi Federasyon varken, siz kalkip ta Mac veriyorsaniz sampiyonlugu da bizim gibi taraftari da hak etmiyorsunuz demektir! Son znm ne icin ugrastik ve siz ne yaptiniz? Bunu bir fb li olarak fb ye soruyorum !! 0 0 Yanıtla
  • SULTAN GURLER: BU KAYBEDİLEN 1 YIL DAHA , ISMAİL VE ALİ KOC A YAZAR...YONETIM VE ISMAİL İSTİFA!!!! 0 0 Yanıtla
  • Serdar Dur: Özeti izledim. Yerli hakem olsa o penaltıyı hayatta vermezdi. 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement