Kaka'nın Ayrılık Biletindeki Rakam - Son Dakika
Spor

Kaka'nın Ayrılık Biletindeki Rakam

Kaka\'nın Ayrılık Biletindeki Rakam

Real Madrid'deki geleceği belirsizliğini koruyan Kaka'nın Madrid'den ayrılık biletinin bedeli ortaya çıktı.

18.08.2012 16:55  Güncelleme: 07:59

Real Madrid'deki geleceği belirsizliğini koruyan Kaka'nın Madrid'den ayrılık biletinin bedeli ortaya çıktı. AC Milan ve LA Galaxy'in yanı sıra Galatasaray'ın da yakından ilgilendiği ve kiralık olarak kadrosuna katmayı planladığı Brezilyalı yıldız için günün dikkat çeken haberlerinden birine Marca imza attı!

İspanyol basınının önemli yayın organlarından biri olan Marca, Real Madrid'in Kaka için belirlediği bonservis bedelinin 20 milyon euro olduğunu ve Madrid temsilcisinin Brezilyalı futbolcunun satışı için acele etmediğini duyurdu. Gazetede yer alan haberde, İtalyan kulübü Milan'ın eski yıldızını tekrar takıma katma isteğini karşılık Real Madrid yöneticileri 20 milyon euro vermeleri halinde Kaka'yı alabileceklerini söylediler.

Madrid temsilcisi bu fiyattan aşağı olan teklifleri değerlendirmeme kararı aldı ve bu kararla birlikte Kaka'nın geleceği de belirsizliğe düştü çünkü Milan 15 milyon eurodan fazla vermeyi düşünmüyor. Yine de Milan başkanı Galliani ve Milan'ın sahibi Berlusconi yarın (19 Ağustos) bir toplantı yaparak Kaka'nın Milan'a dönmesi için finansal bir çözüm bulmaya çalışacaklar.

Görünüşe göre Milan, transfer döneminin sonuna kadar tüm alternatif transfer tekliflerini deneyecek. Real Madrid ise yetenekli futbolcunun satışı için acele etmiyor ve gelen alternatif teklifleri masanın üstünde tutuyor.

KAKA İÇİN 'MADDİ' DESTEK!

Bu alternatif tekliflerden biri de Galatasaray'ın yaptığı teklif olarak gösteriliyor. Kaka'yı kiralık olarak kadrosuna katmak isteyen Galatasaray, Brezilyalı yıldızın 10 milyon euroya yaklaşan yılllık ücretini ise alternatif planlar ile çözmeyi düşünüyor.

Öncelikli olarak Real Madrid'e Kaka'nın yıllık ücretinin yüzde 70'ni karşılamayı teklif eden ve bu rakamı da sarı-kırmızılı camianın önde gelen işadamlarından karşılamayı planlayan Galatasaray Yönetimi, Madrid temsilcisinden gelecek olan cevaba göre stratejisini belirleyecek.

GALATASARAY'DAN İLK AÇIKLAMA SPORX'E GELMİŞTİ

Galatasaray'ın para kasasının anahtarını elinde bulunduran isimlerden biri olan Başkan Yardımcısı Refik Arkan, Sporx.com'a yaptığı açıklamada Kaka ile ilgilendiklerini doğrulayarak "Galatasaray isterse Kaka'yı alır" ifadelerini kullanmıştı. Türkiye'nin gündemine oturan Refik Arkan'ın Sporx.com'a özel olarak yaptığı açıklamaları okumak için TIKLAYIN...

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Kaka'nın Ayrılık Biletindeki Rakam - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement