Kahn: Paranın Fendi Emeği Yendi! - Son Dakika
Spor

Kahn: Paranın Fendi Emeği Yendi!

Kahn: Paranın Fendi Emeği Yendi!

Oliver Kahn, futbolda paranın gücüne dikkat çekerek Chelsea'nin 2012 yılındaki başarısının bunun en büyük göstergesi olduğunu savundu.

28.01.2014 00:00

Bayern Münih'in efsanevi kaleci Oliver Kahn, günümüz futbolunda paranın tek belirleyici faktör olduğunu ve 2012 yılında Allianz Arena'da Chelsea'nin kazandığı Şampiyonlar Ligi' kupasını bunun en önemli örneği olarak gösterdi.

Londra ekibinin yakaladığı başarının bir anlamda parayla satın alındığını vurgulayan Kahn, Kicker'a verdiği demeçte, "Para, artık tek belirleyici faktör. Bundesliga'ya yükselmek için, en azından 20 ila 25 milyon avro arası bir bütçe gerekiyor. Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak içinse, 300 milyon avro yeterli oluyormuş." dedi.

Abramovich'in 9 yıllık yatırımının sonunda meyvesini verdiğini belirten efsanevi isim, "Manchester City, Real Madrid, Barcelona ve Bayern gibi kulüplerin arasından sıyrılarak şampiyon olmaları, onları diğer paralı takımlardan farklı kılmış olabilir. Fakat Abramovich'in bu kupayı satın aldığı gerçeğini değiştirmiyor." şeklinde konuştu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Kahn: Paranın Fendi Emeği Yendi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement