BOTAŞ, Orduspor'u 107 Sayı Farkla Yendi - Son Dakika
Spor

BOTAŞ, Orduspor'u 107 Sayı Farkla Yendi

BOTAŞ, Orduspor\'u 107 Sayı Farkla Yendi

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nnde BOTAŞ, daha önce düşmesi kesinleşen Orduspor'u 155-48 mağlup etti.

26.03.2016 17:06  Güncelleme: 17:21

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin 24. haftasında BOTAŞ, deplasmanda mücadele ettiği Orduspor'u 107 sayı farkla 155-48 mağlup etti.

Türkiye'de kadın basketbol ligi tarihine geçen maçta Adana temsilcisi Botaş, küme düşmesi daha önce kesinleşen ve yabancı oyuncularından yoksun Orduspor'u 155-48 gibi farklı bir skorla mağlup etti. Botaş'ta Avery Warley 28 sayı, 11 ribaund; D'andra Moss 23 sayı, 6 ribaund, 5 asist ve Makbule Amachree 19 sayı, 15 ribaund, asistle maçı tamamladı. Orduspor'da ise Yıldız Kaygısız 24 sayı, 4 ribaund, 9 asist ve Eda Kartal 13 sayı, 5 ribaund ile çift haneli rakamlara ulaştılar.

ORDUSPOR GENEL KOORDİNATÖRÜ: ELLERİNDEN GELENİ YAPTILAR

Yamakoğlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, açık farklı mağlubiyet için üzgün olduklarını söyledi.

BOTAŞ ekibi adına önemli bir maç olduğu belirten Yamakoğlu, "Skor da zaten bunu gösteriyor, 155-48. Biz genç bir takımla oynuyoruz, oynamaya çalışıyoruz. Altyapı oyuncuları... Yabancımız yok. BOTAŞ takımında herkes alması gerektiği süreleri almış. Gayet önemli bir maç kazandılar. BOTAŞ'ı tebrik ediyorum. Herhalde beklemedikleri bir galibiyet aldıklarını düşünüyorum. Bu maça çok çalışmışlar. Kendi oyuncularıma da teşekkür ediyorum. Gayet güzel savaştılar ve ellerinden geleni yapmaya çalıştılar." diye konuştu.

Yamakoğlu, önlerinde iki maç kaldığını ve bu karşılaşmalara da çıkıp sezonu bitireceklerini dile getirdi.

BOTAŞ BAŞANTRENÖRÜ: ÖNEMLİ OLAN MAÇ YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ

BOTAŞ Başantrenörü Osman Olcay Orak ise "Maçın durumu karşılaşma öncesi zaten ortadaydı. Yine de buraya kadar verdikleri mücadeleden dolayı Orduspor'a teşekkür ediyorum. Bizim için önemli olan Çarşamba günkü Yakın Doğu Üniversitesi maçı. Takımımız için Yakın Doğu Üniversitesi ve Adana ASKİ maçları çok önemli. Hem ligden düşecek hem de play-off'a çıkacak takımlar belirlenecek." ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor BOTAŞ, Orduspor'u 107 Sayı Farkla Yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement