Kadınlar Basketbol 1. Ligi - Son Dakika
Spor

Kadınlar Basketbol 1. Ligi

Kadınlar Basketbol 1. Ligi

Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Ligi takımlarından Ceyhan Belediyesi, altyapısından yetiştirdiği Asena Yalçın ile yineden anlaştı.

02.07.2012 14:58

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi takımlarından Ceyhan Belediyesi, altyapısından yetiştirdiği Asena Yalçın ile yineden anlaştı.

Point guard pozisyonunda oynayan 21 yaşındaki genç sporcu ile anlaşmaktan dolayı mutlu olduklarını belirten Ceyhan Belediyespor Basketbol Şube Sorumlusu Sedat Sözlü, "Asena uzun yıllardır Ceyhan Belediyesi'ne emek veren ve altyapıda tüm kategorilerimizde başarılar elde etmiş bir sporcumuzdur. Kulüp yapımızı ve Ceyhan'ı yakından tanıyan sporcumuzla devam kararı vermiş olmamız genç sporcularımıza yapmış olduğumuz yatırımın bir göstergesi olmalıdır. Gelecek sezonda takımımızın çok önemli bir oyuncularımızdan birisi olacağına inanıyorum. Tüm taraftarımıza ve Ceyhan Belediyesi'ne hayırlı olsun" dedi.

Asena Yalçın geçtiğimiz sezon Ceyhan Belediye forması ile 19 maçta ortalama 12 dakika süre almış, 2.5 sayı ve 1 asist istatistik ile oynamıştı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kadınlar Basketbol 1. Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement