Juventus Zirveye Kondu - Son Dakika
Spor

Juventus Zirveye Kondu

Juventus Zirveye Kondu

Seri A'ya kötü bir başlangıç yapan Juventus, son haftalarda toparlanmayı başardı.

01.02.2016 09:01

Seri A'ya kötü bir başlangıç yapan Juventus, son haftalarda toparlanmayı başardı. Ligdeki son 11 maçını da kazanan Juventus, 22. haftaya Napoli'nin ardından ikinci sırada girdi.

Marcantonio Bentegodi Stadyumu'nda Chievo'ya konuk olan Juventus, deplasmanda rahat kazandı ve Napoli'den 1 maç fazlasıyla zirveye oturdu.

Maça iyi başlayan Juventus, Alvaro Morata ile 6. dakikada öne geçti. İlk yarının genelinde oyun üstünlüğünü elinde tutan Juventus, 40. dakikada bir kez daha çıkan golcü oyuncusu Morata ile farkı ikiye çıkarttı.

Mücadelenin ilk yarısı siyah  beyazlıların 2-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında da Juventus gollerine devam etti. 61. dakika Pogba'nın asistini iyi değerlendiren Alex Sandro skoru 3-0 yaptı.

Perdeyi kapatan isim Paul Pogba oldu. 67. dakikada sahneye çıkan Pogba, Dybala'nın asistinde topu ağlara gönderdi ve skoru belirledi. 4-0

Juventus 22. haftada Chievo deplasmanında aldığı 3 puanla puanını 48'e yükseltti ve zirveye çıktı.

Napoli ise 22. hafta maçında bugün saat 16: 00'da evinde Empoli'yi ağırlayacak.

Ev sahibi Napoli 47 puanla ikinci sırada bulunurken yeniden kazanması dahilinde, 50 puana ulaşacak. Bu puan doğrultusunda Napoli, Juvetus'a 2 saatliğine vermiş olduğu liderlik koltuğunu geri alacak.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Juventus Zirveye Kondu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement